Mersin Erdemli Belediye Başkanı Tollu Vatandaşlarla Avgadı’da Bayramlaştı

AVGADI’DA BİRLİKTE BAYRAMLAŞTILAR

27 Ağustos 2018 Pazartesi, 11:30
Mersin Erdemli Belediye Başkanı Tollu Vatandaşlarla Avgadı’da Bayramlaştı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli Belediyesince geleneksel olarak her yıl düzenlenen “birlikte bayramlaşalım” programına Aydınlar-Avgadı yaylasında binlerce vatandaş katılarak bayramlaştı. Programda Hafız Muhammed Cemal Şevke, Şair Bedirhan Gökçe vatandaşlarla buluştu. Kuran-ı Kerim tilaveti, türkü ve şiir dinletisi ile geçen programa hem protokol hem de vatandaş düzeyinde katılımın yoğun olduğu gözlemlendi.
BAŞKAN TOLLU GÖNÜLLERE DOKUNDU
Erdemli Belediyesi’nin düzenlediği Kurban Bayramı bayramlaşma programı Avgadı Yaylasında yapıldı. Kurban Bayramının dördüncü gününde Avgadı-Aydınlar Mahallesinde gerçekleştirilen programda Suriyeli Hafız Muhammed Cemal Şevke Kur'an ziyafeti verirken, Şair Bedirhan Gökçe' de şiirleriyle vatandaşları mest etti. Kuran-ı Kerim tilaveti şiir dinletisi ve türkülerle geçen programa hem protokol hem de vatandaş düzeyinde katılımın yoğun olduğu gözlemlendi. Programda konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bayramlaşma programına teşrif ederek kendilerini şereflendiren tüm vatandaşlara teşekkürlerini sundu.
BU TÜR PROGRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PERÇİNLİYOR
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı seremonisinin ardından Erdemli’de yaşayan Suriye Türkmeni Hafız Muhammet Cemal Şevke’nin gerçekleştirdiği Kuran-ı Kerim Tilaveti tüm katılımcıları hayran bıraktı. Daha sonra programın açılış konuşmasını yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konuşmasında yakın tarihten örnekler vererek sık sık birlik ve beraberlik mesajı verdi. Vatandaşların Kurban Bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik çağrısı yapan Başkan Tollu, “bayramlar bizleri birbirimize kenetleyen özel günlerdir. Bu manevi günlerin bereketinden azami derecede faydalanmanın yollarını aramalıyız. Bu amaçla düzenlediğimiz programımıza uzaktan yakından teşrif ederek bizleri şereflendiren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmasında hoşgörü ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine vurgu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Birlikte bayramlaşalım” anlayışı ile düzenledikleri programın kendi dönemlerinde başladığına dikkat çekerek, “insanlarımızın bu tür etkinliklerle moral ve motivasyonunu arttırmayı, onları mutlu etmeyi, onlara birlik ve beraberlik olgusunu aşılamayı kendimize gaye ediniyoruz. Erdemli Belediyesi olarak yaptığımız hizmetleri bu tür etkinliklerle taçlandırıyor, bunu da bir hizmet olarak halkımıza armağan ederken, daha güzel günlere, birlik ve beraberlik içerisinde aydınlık günlere vesile olmasını diliyorum” dedi.
MHP Genel Merkezi’nden de Erdemli’de yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projelerden dolayı tebrik ve övgü aldıklarını aktaran Başkan Tollu, ‘’Genel Merkez yöneticilerimiz örnek projelerimiz ve Erdemli’de hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızdan dolayı bizleri tebrik etti ve başarılarımızın devamını diledi. 9,5 yılda bizlere güvenenleri mahcup etmedik. Yaradana binlerce şükürler olsun. Bu güzel şehri bizlere, hepimize sevdirdi. Hizmet etmeyi nasip etti. Şehre, insanına, güzelliklerine dokunduk. Bu şehir ki; bizim evimizdir. Bu şehir bizim sevdamızdır, nefes aldığımız, güldüğümüz güldürdüğümüz sahiplendiğimiz emanetimizdir’’ şeklinde konuştu.
BU ŞEHİR DE NEFES ALAN HERKES HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK
Erdemli Belediyesi olarak 2009 yılından bu yana hayata geçirdikleri yatırım ve projelerinden de bahseden Başkan Tollu, bugüne kadar 10 belde ve 49 köyde hayata geçirilen çalışmalarla 9,5 yılda Erdemli’nin ufkunu açan hizmet ve yatırımı hayata geçirdiklerini söyleyerek yatırım ve projelerini şehrin yapısına uygun bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti. 2014 yılında büyükşehir yasasıyla 10 belde 49 köye hizmet etmeye başladıklarını ve son 4,5 yılda ilkleri yaşattıklarını anlatan Başkan Tollu, hizmet dönemlerinde şehre, insanlara güzelliklere dokunduklarını vurguladı. ‘9,5 yıldır bize emanet edilen mührün kudreti ile bu şehrin yollarına, dağına, taşına, insanına hizmet ediyoruz’ diyen Tollu, ‘Erdemli’de, Erdemli için atan her yüreğe sözümüz var’ sözünü hatırlatarak, konuşmasını şöyle tamamladı; ‘’Biz biliyoruz ki; sizler, bu şehir de nefes alan herkes her şeyin en iyisine layık. İnsanı ayırmadan, insana insan olduğu için değer veren hizmetlerle kucaklaştırdık sizleri. Bu anlamda bugün, hizmetlerimizi kutluyoruz. Bu kervanda yerini alarak bizlere güvenen, güç veren tüm vatandaşlarıma, tüm çalışma arkadaşlarıma, meclis üyelerime, tüm gönüldaşlarıma, dava arkadaşlarıma emek ve gayretleri için binlerce kere teşekkür ediyorum. Erdemli’de, Erdemli için atan her yüreğe sözümüz var. Erdemli için en iyisini yaptık, daha iyisini yapacağız.’’
İLÇE BAŞKANI SERİN: “MİLLETE UMUT OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin’de kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında birlik ve beraberlik çağrısı yapan Başkan Serin, ‘’emperyalist güçlerin bizleri bölmeye gücü yetmeyecektir’’ dedi. Ülke üzerinde oynanan oyunları ancak ülkücülerin bozacağını söyleyen Serin, millete umut olmaya devam edeceklerini kaydetti. Birlik ve beraberliğe değinen Başkan Serin, Bayramların küskünlerin barıştığı maneviyatın yüksek olduğu günler olduğuna vurgu yaparak, bayramlarda birlik ve beraberlik adına yapılan bu etkinliklerden dolayı da Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.
BEDİRHAN GÖKÇE ŞİİRLERİYLE MEST ETTİ
Hafız Muhammed Cemal Şevke’nin ardından sahne alan şair Bedirhan Gökçe’de şiir dinletisi ile izleyicilerin beğenisini topladı. Böylesine güzel bir programı düzenlediği için Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür eden Gökçe, sevenlerinden gelen isteklerini kırmayarak şiirleriyle mest etti. Başkan Tollu ise Şair Bedirhan Gökçe’ye plaket ve Türk Bayrağı takdim etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının vurgu yapıldığı programa ilçe protokolü, MHP il ve İlçe yöneticileri, Ocak Başkanları, milletvekilleri, meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti