Adana Seyhan'da Kedi Mamaları Çalan Hırsız Vatandaşı Rahatsız Ediyor

Adana Seyhan'da bir kişi, sokak kedileri için bırakılan mamaları çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle hırsızlık tespit edildi. Vatandaş, hırsızın uzun süredir aynı yerde düzenli olarak hırsızlık yaptığını belirtti.

Adana Seyhan'da Kedi Mamaları Çalan Hırsız Vatandaşı Rahatsız Ediyor
Adana Seyhan'da bir kişi, sokak kedileri için bırakılan mamaları çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle hırsızlık tespit edildi. Vatandaş, hırsızın uzun süredir aynı yerde düzenli olarak hırsızlık yaptığını belirtti.

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı 48192 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, bölgede kedileri besleyen Adnan Acar, son zamanlarda ağaca astığı mamaların çalındığını fark ederek güvenlik kamerası yaptırmaya karar verdi. Güvenlik kameralarının kurulmasının ardından, ağaca asılı kedi mamalarının bisikletle gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındığı belirlendi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, hırsızın bisikletle sokağa girdiği ve mamaları alarak bölgeden uzaklaştığı net bir şekilde görülüyor. Adnan Acar, hırsızlık olaylarının devam ettiğini ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini ifade etti. "Burası çıkmaz sokak olduğu için hayvanlar buraya sığınıyor. Kedileri elimden geldiği kadar beslemeye çalışıyorum. Hırsız, hem kedilerin mamalarını hem de horozlarımın yemlerini çalıyor. Benden gelip istese zaten ben vereceğim. Bu, insanlık dışı bir hareket" diye konuştu.

Acar ayrıca, çalınan mamaların sokak hayvanlarına verilmesinin imkansız olduğunu belirtti. "Hırsızlık yapıp hayır yapamazsın. Bu şahıs çalıp satıyor. Eğer çalıyorsan git büyük bir şey çal, kedi maması neyin nesi" dedi. Acar, bu durumu sona erdirmek için yetkililerden yardım beklediğini vurguladı.

Adnan Acar'ın hırsızlıkla ilgili yaptığı açıklamalar, bölgede yaşanan bu tür olayların farkındalığını artırmayı amaçlıyor. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler, hırsızın kimliğinin tespit edilmesine yardımcı olabileceği düşünülüyor. Bu tür olayların önüne geçilmesi için toplumda farkındalık oluşturulması gerektiği vurgulanıyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin