Adile Teyze ve Münir Özkul Kreşlerinde Eğitim Alan Minikler Karnelerini Aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Adile Teyze ve Münir Özkul Kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler karnelerini aldı.

17 Haziran 2022 Cuma, 14:49
Adile Teyze ve Münir Özkul Kreşlerinde Eğitim Alan Minikler Karnelerini Aldı
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Adile Teyze ve Münir Özkul Kreşlerinde karne heyecanı yaşandı. Çocukların karne günü parti konseptinde hazırlandı. Minikler oyunlar oynadı, hazırladıkları dansları sergiledi. Dönemi bitiren minikler, kreşlerde yaz okuluna başlayacak.

Karnesini alan minikler gönüllerince eğlendi

Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’nde yer alan Adile Teyze Kreşi ile Sebze ve Meyve Toptancı Hali’ndeki Münir Özkul Kreşi’nde eğitim alan toplam 70 çocuk karne sevinci yaşadı. Her iki kreşin de öğretmenleri, çocukların karne gününde eğlenebileceği bir parti konsepti hazırladı. Adile Teyze Kreşi’nde hazırlanan programa Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Olcay Tok, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, kreş öğretmenleri ile aileler katıldı. Genel Sekreter Vekili Olcak Tok, miniklere karnelerini teslim etti.
2019 yılından beri kreşlerde eğitim alan bazı minikler ise kreşten mezun olmanın mutluluğunu yaşadı. Dans edip oyunlar oynayan öğrenciler hep birlikte şarkılar söyledi. Öğrencilere hediyeleri dağıtıldı. Aileler ve çocuklar, hazırlanan karne anı panosunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

İki çocuk gelişim merkezimizde de karne heyecanı yaşandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, 70 çocuğun eğitim gördüğü kreşlerde karne mutluluğu yaşandığını belirterek, “İki çocuk gelişim merkezimizde de karne heyecanı yaşandı. Biz aslında hiç kapanmıyoruz, 12 ay açığız ama yaz okulundan kış okuluna, kış okulundan yaz okuluna geçişler oluyor. Kış okulumuzu bitirdik, çocuklarımıza karnelerini verdik. Hatta 2019’dan beri bizimle birlikte bu yola başlayan çocuklarımızdan mezun ettiklerimiz de oldu. Onları ilkokula hazırladık bu süreç içerisinde. Bugün de bu heyecanı ailelerle birlikte çocuklarımızın danslarıyla, hazırladıkları etkinliklerle birlikte paylaştık. Bu bir kutlamaydı. Bir yıl boyunca biz çocuklarımızla birlikte her gün sabah dansla güne başladık. Gün içerisinde bilim sanat etkinlikleri ile onların hayatlarına ışık tutmaya çalıştık. Bu süreç içerisinde her gün yaptıkları etkinlikleri bir parti konseptinde velilerimizle paylaşmış olduk” dedi.

“Gösteriler yaptık, dans ettik”

Mezun olan öğrencilerden Hira Erkut, “Gösteriler yaptık, dans ettik. Hediyelerimizi aldık. Mezun olacağız. Karne aldık. 1’inci sınıfa başlayacağım için çok heyecanlıyım. Çok seviyorum herkesi, öğretmenlerimi, arkadaşlarımı” diye konuştu.

Kumsal Göçmen ise “Karne aldım, çok mutluyum. Oynadım, dans ettim. Tatile gideceğim. Okulu da öğretmenimi de çok seviyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”