Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Şakir Gülmen Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Başkan Gültak; Şakir Gülmen Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahallenin eksiklerini ve ihtiyaç duyduğu hizmetleri yerinde tespit etti. Başkan Gültak, mahalleye yönelik çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını belirtti.

23 Haziran 2020 Salı, 17:26
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Şakir Gülmen Mahallesi’ni Ziyaret Etti
-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın; Karacailyas Şakir Gülmen Mahallesi ziyaretine Başkan Yardımcıları Mustafa Arslan ve Hasan Tüzün de eşlik etti. İlk olarak Şakir Gülmen Mahallesi Muhtarı Ali Özay’ı ziyaret eden Başkan Gültak, daha sonra mahallenin sokaklarını tek tek gezdi, bölgedeki eksiklikleri tespit ederek, belediye yetkililerinden yeni açılacak yollar hakkında bilgi aldı, yapılması gereken hizmetler konusunda talimat verdi. Mahalle sakinleri ve esnafını da ziyaret eden Başkan Gültak, dile getirilen talep ve sıkıntıları dinledi.
Başkan Gültak; “Yeni yollar açacağız, park ve diğer eksiklikleri gidereceğiz”
Mahalleyi ziyareti ve yaptığı tespitlerin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak; “Salı ve Cuma günleri olmak üzere, haftanın iki günü mutlaka mahallelerimizi geziyoruz. Muhtarlarımızı ziyaret ediyor, mahallelerde ne hizmetler yapıldığını ve ne gibi hizmetlere ihtiyaç duyduğunu kontrol ediyor, yerinde tespit ediyoruz. Bugün de Karacailyas bölgemizde, Şakir Gülmen Mahallemizi ziyaret edip, gezdik. Belediyemiz ilk yılı itibariyle bu mahallemize elbette hizmetler sundu. Tabi hizmetlerin devamı da gelecek.
İşte bugün açılması gereken ancak yıllardır bekleyen yolları kontrol ettik. Bununla ilgili altyapı hazırlanmış. Yakın tarihte bu yolları açacağız. Onun dışında park-bahçeler, spor sahaları ile birkaç yerde eksiklik gördüm, arkadaşlara talimat verdim. Mahallelerimizi ziyaret ederek, muhtarlarımız ve mahalle sakinleri ile buluşuyor, sorun ve talepleri birinci ağızdan dinliyor ve çözüme kavuşturuyoruz. Bu mahallemizin sorun ve eksiklerini de en kısa zamanda çözeceğiz” şeklinde konuştu.
Muhtar Özay; “İhtiyaç duyduğumuz çalışmalar yakında başlayacak”
Şakir Gülmen Mahalle Muhtarı Ali Özay, “Yıllardan beri açılması gereken yollarımız halen tıkalı. Sağ olsun Başkanımızın ziyaretiyle birlikte, şu an mahallemizin eksiklerini gidermek üzere, yolların, sokakların açılması için gereken çalışmalar başlayacak. Başkanımız bu konuda gerekli yerlere talimat verdi. Mahallemize hizmetlerin devamını diliyor, çok daha güzel şeylerin yapılacağına olan inancımla, mahallem ve kendi adıma Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti