Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Başkan Pamuk, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün yıldönümü münasebetiyle, terörle mücadele sırasında toprağa düşen şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret etti.

19 Mart 2019 Salı, 21:56
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
-

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 104’üncü yılı dolayısıyla, terör örgütleriyle mücadele sırasında toprağa düşen Kahraman Şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlere; Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, Akdeniz İlçe Jandarma Komutan Vekili ve Akdeniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selim Daydaş, Akdeniz İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz da katıldı.
Başkan Pamuk, ilk olarak, 2 Mart 2016’da Dargeçit ilçesi Eski Beğendi mevkiinde arazi arama - tarama faaliyeti dönüşünde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Üsteğmen Emrah Şahin’in annesi Gülay Haşimoğlu Şahin’i, Yeni Mahalle’de bulunan evinde ziyaret etti. Pamuk, gün içinde Siirt Şirvan’da 2007 yılında meydana gelen çatışmada Şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Kömürcü’nün eşi Serap Kömürcü’yü de Yeni Mahalle’deki evinde ziyaret etti.
Şehit Aileleri; “Unutulmadığımızı bilmek, bizleri sevindiriyor”
Şehit ailelerinin hal-hatırlarını sorup sohbet eden Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Şehit annelerine gül demeti verdi. Duygularını dile getiren Şehit Aileleri de; “Bize değer verildiği zaman çok mutlu oluyoruz. Unutulmadığımızı bilmek bizleri sevindiriyor, mutlu ve memnun ediyor. Başka da bir talebimiz veya eksiğimiz yoktur” diyerek, kendilerine karşı duyarlılığı nedeniyle Başkan Pamuk’a teşekkür ettiler.
Başkan Pamuk; “Şehit aileleri, şehitlerimizin bize kutsal emanetidir”
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün yıldönümü dolayısıyla Şehit aileleri ile bir araya geldiğini belirtti. Pamuk; “Şehitlerimiz, gözlerini bile kırpmadan bir an olsun çekinmeden üstün bir cesaretle bu topraklar için, vatanımız için, milletimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarını feda ettiler. Bu fedakârlıklarını asla unutamayız. Ülkemizde kaos ve gerilim yaratmak isteyen hain terör örgütleri ve tüm şer odakları da bilsin ki asla başarılı olamayacaklardır” dedi.
Sözlerini; “Bu vatan için toprağa düşen aziz şehitlerimizin değerli aileleri, onların bizlere bıraktığı en kutsal emanetlerdir” diyerek sürdüren Başkan Pamuk; “Değerli Şehit ailelerimiz için ne yaparsak yapalım, onların hakkını asla ödeyemeyeceğimizi biliyoruz. Şehit ailelerimizin gönlümüzdeki yeri apayrıdır, kapımız onlara daima açıktır. Vatan uğruna toprağa düşen Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet; ailelerine ve sevenlerine sonsuz metanet ve sabır diliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti