Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’tan Anlamlı Ziyaretler

Altı ay içinde 230 eve sürekli bakım hizmeti verildi, bu sayının en az 500 eve çıkarılması hedefleniyor.

30 Ocak 2018 Salı, 12:39
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’tan Anlamlı Ziyaretler
-

Belediyenin sunduğu Evde Bakım Hizmeti’nden faydalanan annelerin evlerine konuk olan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, onlarla sohbet edip hal-hatırlarını sordu, dertlerini ve isteklerini dinledi.
Merkezine insanı alan sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden, ilçede ziyaret etmedik mahalle, gezmedik sokak bırakmayan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, son olarak, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti”nden yararlanan Fevziye Kuş, Meryem Bensoy ve Hadika Tekin adlı vatandaşların evlerine konuk oldu. 
İhsaniye Mahallesi sakinleri tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan, ikram edilen çaylar eşliğinde annelerle sohbet eden Başkan Pamuk; sıkıntıları, talep veya şikâyetleri olup olmadığını sordu. Annelerin hal-hatırını soran ve uzun bir süre dertlerini dinleyen Başkan Pamuk, onların hem gönüllerini hem de hayır dualarını aldı. Böyle bir hizmeti daha önce hiç görmediklerini ve duymadıklarını ifade eden anneler ise, şükran ve memnuniyetlerini dile getirerek, Akdeniz Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Pamuk ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeline teşekkür ettiler. Pamuk’u adeta bağırlarına basan anneler, hayır duaları eşliğinde Başkanı konuk ettiler. 

Başkan Pamuk; “Sizlere saygıda ve sevgide kusur etmeyeceğiz, daima yanınızda olacağız”
Ziyareti esnasında annelerle sohbet eden Başkan Muhittin Pamuk, “Hem sizi dinlemek, hem de birer çayınızı içmek için evinize misafir olduk. Bir derdiniz, eksiğiniz, sıkıntınız veya bir ihtiyacınız olduğunda bize veya personelimize söylemeniz yeterli. Peygamberimizin de dediği gibi cennet, anaların ayakları altındadır. Sizler annemiz, bizler de çocuklarınız sayılırız. Sizlere saygıda ve sevgide asla kusur etmeyeceğiz. Her türlü sorun veya sıkıntınızı çözmek için daima hazırız ve yanınızdayız” dedi. 
“Dualarınız ve güzel dilekleriniz oldukça bizler de sizler için elimizden geleni yapacağız. Belediyemiz imkânlarını zorlayarak evde bakım hizmetinin kapsamını genişletip, çok daha fazla insanımıza ulaşacağız” diyen Başkan Pamuk,  “Çünkü kapılarınızı çalıp size misafir olmak, dertlerinizi çözüme kavuşturmak en önemli görevimiz. Devletimizin şefkatini, belediyemizin güler yüzünü değerli annelerimize yansıtmamız gerekiyor. Sizleri asla yalnız bırakmayacağız. Sizlerle sohbet edebilmek her şeye bedel. Bizim için en büyük ödül, sizlerden alacağımız hayır duaları ve güzel dileklerdir. Çünkü sizlerin dualarıyla bizler ayakta durabiliyoruz” diye konuştu. 
Başkan Muhittin Pamuk; Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti alan 3 evin sakinlerini ziyaretinin ardından İhsaniye Mahallesi’nden ayrıldı. Bugün itibariyle 30 farklı mahallede toplam 230 haneye ulaşıp; yaşlılık, engellilik veya hastalık nedeniyle hareket kısıtlılığı yaşayan yüzlerce vatandaşa evinde bakım hizmeti veren Akdeniz Belediye’sinin şimdiki hedefi ise bu sayıyı en az 500 eve çıkarıp, çok daha fazla insana bu hizmet sayesinde ulaşmak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi