Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteğinde Bulundu

Akdeniz Belediyesi’nin spora ve sporcuya sunduğu desteği devam ediyor. Başkan Mustafa Gültak; kentte faaliyet gösteren 20 amatör spor kulübünün tüm sporcularına; ayakkabı, forma, eldiven ve tekmelikten oluşan malzemeleri dağıttı.

08 Kasım 2019 Cuma, 12:00
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteğinde Bulundu
-

Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesisi’nde düzenlenen törene Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Mustafa Gültak, amatör sporun ve sporcuların desteklenmesinin, belediyelerin temel görevi olduğuna inandığını vurguladı, belediyenin imkânları ölçüsünde spor kulüplerine destek vermeye, sporcuların yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Amatör spor kulüplerine ikinci bir yardım daha gelecek

Amatör spor kulüplerine yaptıkları yardımın, malzemelerle sınırlı kalmayacağını da kaydeden Başkan Gültak, “Spor Bakanlığı ile yaptığım görüşmeler sonucunda, bunun benzeri ve daha fazlası ikinci bir yardım daha alacaksınız. Konuyla ilgili yazışmalar yapıyoruz. Kulübümüzün yeni yönetimi de kurulduktan sonra da Spor Toto ile bir yazışma yapacağız ve ardından kulübümüze gelecek nakdi yardım sayesinde, amatör spor kulüplerinize en az bunun kadar, belki biraz daha fazla yardımda bulunacağız” dedi.

13 mahalleye halı saha, 25 mahalleye semt spor alanı yapılacak

Konuşmasını; “Şu an içinde olduğumuz saha, Çay Mahallesi ve Karacailyas Mahallesi’nde bulunan spor sahalarımız sentetik saha olacak” diyerek sürdüren Başkan Gültak, “Bundan sonra çok daha rahat oynayacaksınız, çimle uğraşmayacaksınız. Sağ olsun Spor Bakanımız ile yaptığımız görüşmelerin sonucunda bu sözü bize verdiler. Ayrıca 13 mahallemize halı saha yapacağız ve çocuklarımızın, gençlerimizin hizmetine sunacağız. Yılmaz Güney Parkı’nda gençlik merkezi ve açık havuz olacak. Bundan sonra inşallah, insanlarımız cüzi rakamlarla nişan ve düğünlerini havuz başında yapacaklar. Ayrıca parkın içine bir aşevi de yapacağız. Aşevinden hem taziye yemekleri çıkacak hem de muhtaç durumdaki insanlarımız faydalanabilecek. Akdeniz’de 25 mahallemize de küçük, basketbol alanı gibi düşünün, semt spor alanları kazandıracağız. Akdeniz’e 2020 yılı içinde tüm bu tesisleri kazandıracağız inşallah. Bu anlamda Spor Bakanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan, Akdeniz Belediyesi tarafından malzeme desteği sunulan amatör spor kulüpleri ise şöyle sıralandı; “Mersin Demir Spor, Karacailyas Vetaran Spor, Mersin İşitme Engelliler Spor Kulübü, Mersin Gençlerbirliği Spor, Dikilitaş Bekirde Spor, Kadir Efe Spor, Kuvva-i Milliye Spor, Orman Spor, Homurlu 1951, Akdenizgücü Spor, 1924 Akdeniz Spor, Mersin Gücü Gençlik Spor, Kazanlı İdman Yurdu, Olimpik Yetenekler, Akdeniz Belediye Spor, Huzurkent Spor, Türkocağı Mersin Spor, TEDAŞ Spor, Mersin Galata Spor, Karaduvar Spor.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor