Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Her Mahalleye Hizmet Veriyor

Akdeniz Belediyesi; merkez-kırsal ayırımı yapmadan ilçenin dört bir yanındaki mahallelerde asfalt yama ve baypas serimi, yol düzenleme, kaldırım-bordür yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

27 Ocak 2021 Çarşamba, 15:43
G: 27.01.2021 - 15:51
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Her Mahalleye Hizmet Veriyor
-

Pandemi koşullarına rağmen ilçe sınırlarında bulunan tüm mahallelerin ihtiyacını duyduğu veya vatandaşların talep ettiği hizmet ve çalışmaları aralıksız yerine getiren Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ekipleri, araç ve ekipman sayısı yönünden güçlendirilirken, bu sayede aynı anda birçok bölgede çalışmaları yürütüyor. Böylece, mahallelerin ve vatandaşların eksikliğini duyduğu hizmetleri sunarak, Akdeniz’i daha yaşanabilir, temiz ve düzenli bir hale getiriyor.

Her mahalleye ihtiyaç duyduğu hizmet veriliyor
Bağlarbaşı, Gazi, Gündoğdu, Güneş, Şevket Sümer, Kulak ve Bahşiş mahallelerinde asfalt yama çalışmalarını tamamlayan fen işleri ekipler, Karacailyas Mahallesi’nde de bazı sokaklarda baypas serimi gerçekleştirdi. Camiişerif Mahallesi 5225 sokakta kaldırım yenileme çalışması yapan ekipler: Gündoğdu Mahallesi 5838 sokakta da kilittaşı yol yapım çalışmasını tamamladı.
Can güvenliğini sağlamak amacıyla, vatandaşların talebi üzerine Üç Ocak Mahallesi 5409 ve 5434 numaralı sokaklar ile Siteler Mahallesi 5649 numaralı sokağa hız kesici kasislerin montajını yapan ekipler; Müfide İlhan Parkı’nda bank ve kamelyaların; Yasemin Parkı’nda da spor aletlerinin boyama çalışmasını gerçekleştirdi.
Hebilli Mahalle Muhtarlığı’nın önündeki betonun çevresindeki bordür taşı serim çalışmasını bitiren fen işleri ekipleri; Mesudiye Mahallesi 5112 ve 5101 sokaklarda da ankraj montaj çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü; gerek saha araştırmalarının yanı sıra, vatandaşlardan da gelen talep üzerine, mahallelerin ihtiyaç duyduğu çalışmaları kesintisiz olarak Akdeniz’e sunmaya, ilçede yaşamı değiştirmeye devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti