Akdeniz’in Çehresini Değiştiren Hizmetler Devam Ediyor

Hizmet götürmedik mahalle bırakmayan Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan mahallelerin ihtiyaç duyan sokaklarında asfalt kaplama ve yama, yeni yol açma, kilitli parke taşı ve karo döşeme çalışmalarına devam ediyor.

24 Ocak 2019 Perşembe, 16:19
Akdeniz’in Çehresini Değiştiren Hizmetler Devam Ediyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, merkez-kırsal ayırımı yapmadan hizmet götürmedik mahalle bırakmayan Akdeniz Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle son günlerde kentte etkili olan yağışlardan olumsuz etkilenen bölgelere yoğunlaşan fen işleri ekipleri, bir yandan asfalt kaplama ve yama çalışmalarına, diğer yandan da yol açma ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
Bu kapsamda; Karacailyas Evren Mahallesi’nde asfalt kaplama öncesinde sokaklarda düzenleme çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ardından da sokaklarda asfalt serimi gerçekleştirerek mahalleyi yeni bir görünüme kavuşturdu. Yoğun bir mesai harcayan fen işleri ekipleri, ayrıca Cami Şerif Mahallesi’nde de asfalt yama; Akdam Mahallesi’nin arazi yollarında da düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmaları beğeniyle izleyen mahalle sakinleri, Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk ve fen işleri ekiplerine teşekkür ettiler.
Başkan Pamuk; “Bütçemizin büyük bölümünü altyapı hizmetlerine ayırdık”
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, çalışmalar hakkında yaptığı değerlendirmede; “Görev, yetki ve sorumluluk sahamız içerisinde bulunan bütün mahallerimize ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmek için mesai arkadaşlarımızın yoğun emeğiyle büyük bir gayret sarf ediyoruz. Bütçemizde en büyük önceliği altyapı hizmetinde kullanarak, Akdeniz’i yaşanabilir, temiz, düzenli ve sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için kullanıyoruz.
Bu amaçla ekiplerimiz, bir yandan asfalt ihtiyacı duyan mahallelerimizin sokaklarına adeta çıkarma yaparken, diğer yandan da asfalt yama ile birlikte yeni yol açma ve tarım arazilerinde yol düzenleme hizmetiyle de ilçemizin çehresini değiştirmeye, vatandaşlarımızın gündelik yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı incelemelerin yanı sıra, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepler de dikkate alınarak, ihtiyaç duyan tüm mahallelerde gerekli çalışmaları en kısa zamanda başlatacağız” şeklinde konuştu.
Akdeniz’in Çehresini Değiştiren Hizmetler Devam Ediyor
Akdeniz’in Çehresini Değiştiren Hizmetler Devam Ediyor
Akdeniz’in Çehresini Değiştiren Hizmetler Devam Ediyor
Akdeniz’in Çehresini Değiştiren Hizmetler Devam Ediyor
Akdeniz’in Çehresini Değiştiren Hizmetler Devam Ediyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti