Akyazı Belediyesi, ilçenin ulaşım altyapısını geliştirmek amacıyla başlattığı Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi'nin ikinci etabında asfalt serim çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz yıl başlayan projenin ilk etap çalışmalarında altyapı, kazı ve dolgu işlemleri tamamlanmıştı. Şimdi ise PMT (Plentmiks Temel) serim işlemleri ve sıcak asfalt dökme aşamasına geçildi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Karacasu Deresi'nin iki yakası modern bir görünüm kazanacak.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, çalışmaları yerinde inceleyerek projenin önemine değindi. Soykan, "Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projemiz, ilçemizin geleceğine yaptığımız önemli yatırımlardan bir tanesidir" ifadelerini kullandı. Projenin ilk etabında derenin diğer yakasında önemli bir dönüşüm gerçekleştirildiğini belirten Soykan, "Şimdi de ikinci etapta asfalt serimine başlayarak projemizi tamamlamaya bir adım daha yaklaştık. Bu proje ile ilçemizin tek cadde üzerinde sıkışmış olan trafiğine alternatif oluşturmuş olacağız" dedi.
Başkan Soykan, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için ekiplerin yoğun mesai harcadığını ve yeni caddenin vatandaşların hizmetine sunulacağını vurguladı. "Hem ulaşımı kolaylaştıracak hem de ilçemizin çehresini değiştirecek bu yatırımın Akyazı’mıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.