Anamur Belediyesporda Yüzler Gülüyor

21.01.2018 Pazar günü oynanan Anamur Belediyespor – Gölhisarspor arasındaki futbol müsabakasına Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Eşi, Anamur Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, Anamur Esnaf, Sanatkârlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Türe, Anamur Belediyespor Yönetimi ve birçok Anamurlu Futbol sever izledi.

22 Ocak 2018 Pazartesi, 11:40
Anamur Belediyesporda Yüzler Gülüyor
-

Konuk takım Gölhisarspor’un vuruşu ile müsabaka başladı. Dakika 18’de orta saha oyuncusu Mehmet Ali Baştan’ın güzel vuruşu ile güzel bir gole imza attı.
Müsabakanın ilk yarısında Anamur Belediyespor soyunma odasına 1 – 0 galip gitti, Maçın ikinci yarısında ev sahibi takım ile başlama vuruşunu gerçekleştirdi. Dakika 57’de takımın 10 numarası Mehmet Ali Baştan kendini tekrar göstererek takımının ve kendinin 2. Golüne imza attı.
Maçın 68. Dakikasında Silifke Belediyespor’a güzel bir röveşata golü atan ve ‘’Facebook Bölgesel Amatör Lig 7. Grup sayfasında’’ haftanın golü seçilen Ersin Işık sahneye çıktı düzgün bir vuruş ile Anamur Belediyesporun 3. Golüne imza attı.
Gölhisar’ın bu dakikalarda Anamur Belediyespor kalesine yüklenmeye başladıkları dakikada Anamur Belediyespor Kalecisi Kadir Bellibaş kalesini gole kapattı birbirinden güzel kurtarışlara imza attı.
Dakika 85’de sahneye düzgün bilek kabiliyetleri olan Mustafa Tan çıktı ve Anamur Belediyesporun 4. Golüne imza attı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte 90 dakika boyunca hiç susmadan şehrinin takımına sahip çıkan Anamur Yörükler Grubunun yanına giderek karşılıklı olarak tezahürat yaptılar.
Alınan galibiyetten sonra Anamur Belediyespor 25 puanla ligde 6. Sırada yer alıyor. Rakiplerimiz Mut İdman Yurdu 27 puan ile 4. Sırada, Medcem Silifke Belediyespor ise 21 puanda 9. Sırada yer alıyor.
Alınan galibiyetlerden dolayı Başta Teknik Direktörümüz Ali Haydar Durusoy ve Teknik Ekibimizi, Futbolcularımıza, Yönetimimize, Bu şehri her türlü canla başla savunan Yörükler Grubuna Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”