Anamur'da Yılbaşı Geleneği Bozulmadı

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin sekiz yıllık yılbaşı geleneği bozulmadı.

01 Ocak 2018 Pazartesi, 18:54
Anamur'da Yılbaşı Geleneği Bozulmadı
-

Başkan Türe ve ekibi her yıl olduğu gibi bu yılda şehit ailelerini, gazilerimizi, ilçemizin güvenliği için nöbet tutan emniyet personelini ve jandarmayı ziyaret etti.
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Fatma Çetinkaya ve bir grup personeli eşlik etti.
 Başkan Türe yılbaşı gecesine Belediye Meclis Salonunda düzenlenen” Mekke’nin Fethi ve Kudüs “  programı ile başladı.
Türe ve Ekibi daha sonra Anamur İlçe Jandarma  Komutanlığına geçti. Burada  Başkan Türe’yi nöbetçi komutan Orhan Sayar karşıladı. İlçe Jandarma da, askerler sohbet eden Başkan Türe askerliğin kendisi ve ülkemiz için ne kadar özel olduğuna değindi. 20 yılını adadığı mesleğinden ne kadar emekli olsa da kalbinde, gönlünde hep özel olduğunu belirtti.
Başkan Türe ziyaretine Anamur Devlet Hastanesinde ve Özel Anamed Hastanesinde nöbetçi personel ve hastaları ziyaret ederek devem etti.  Başkan Türe  Hastanelerde hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunurken yeni yıllarını kutladı.
Şehitleri Unutmadı..
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar ziyaretlerine devam eden Başkan Türe ve Ekibi Şehit Ailelerini ve gazilerimizi de unutmadı. Ziyaret kapsamında Şehit Polisimiz Yüksel Alçın'ın ailesini ve Kubilay Şimşek ve ailesini ziyaret ettiler.
Ziyarette Başkan Türe’ye teşekkür eden Gazi Kubilay Şimşek’in Babası Mehmet Türe’ye her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti. 
Başkan Türe ve ekibinin son duraklarından birisi ise Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Başkan Türe’yi Emniyet Amiri Mevlüt Baran karşıladı. Nöbet tutan polis memurlarının yeni yılını kutlayan Türe ve ekibi onlarla sohbet etti ve her daim emniyet teşkilatının yanında olduğunu belirtti.
Başkan Türe’nin son durağı ise Burhanettin Kocamaz Tenis Kortları oldu. Başkan Türe yeni yıla burada annesi, kardeşi, akrabaları, sevdikleri ve Belediye personelleri ile birlikte girdi.
Yeni yıl hakkında genel bir değerlendirmede bulunan başkan Türe  kinin nefretin, kanın ve şehit haberlerinin olmadığı bir 2018 dilediğini ve her daim ülkesi için hizmet edeceğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi