Melleç Viyadüğü Anamurumuza Hayırlı Olsun

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Melleç Viyadüğünün Anamur’a hayırlı olmasını diledi.

01 Ocak 2018 Pazartesi, 19:49
Melleç Viyadüğü Anamurumuza Hayırlı Olsun
-

Uzun emekler sonucu hizmete giren viyadüğe emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Türe Melleç Viyadüğünün Anamur için önemine değindi. Başkan Türe “Uzun emekler sonucunda 30 aralık 2017 tarihinde hizmete girmiş olan  Melleç Viyadüğünün açılışını memnuniyetle karşılıyoruz.  Genellikle bir tarım şehri olarak  anılan Anamur’umuzun turizm alanında ki  yatırımlarına hız kazandıracak olan bu yollar, viyadük ve tünellerin  projesi  tamamlandığında önemi daha da çok anlaşılacaktır. “ şeklinde konuşmasına başladı.
Gazipaşa havaalanının Anamur için önemine değinen Türe devam etti. “ Hükümetimizin, fiziki   yatırımları arasındaki  Gazipaşa Havaalanı Mersin- Antalya arasında yapılan ve yapımı devam eden yollar ve tüneller ile yapımına başlanmış olan liman çalışmalarının şehrimizin geleceği açısından hayati derecede önemli yatırımlar olduğunun farkındayız.
Kıbrıs’a cansuyu olma özelliğinin yanında bölgenin tarımına sulama kolaylığı ve verimlilik kazandıracak olan Alaköprü Barajı ve Kapalı Devre Sulama Sistemi Projesi Anamur ve çevresi adına memnuniyetle karşıladığımız projelerdir.” Şeklinde konuştu.
  Anamur için hazırıız..
Yerel yönetimler olarak bizde;  Büyük Şehir Belediyemiz ile beraber Anamur’ da büyük problemler  arasında olan içme suyu hatlarının yenilenmesi, köy yolları ile beraber şehir içi yollarının şehrimize yakışır bir şekilde yenilenmesi, yapılması birçok fiziki yatırımlar ve bunun yanı sıra sosyal faaliyetler, projelerle şehrimizi hak ettiği seviyeye gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.
Yukarıda başlıca saydığımız projeler olmak üzere ilçemize yatırım yapan, ve emeği geçen devlet büyüklerimize, özel ve kamu kuruluşlarında görevini icra eden çalışanlarımıza, farklı siyasi parti temsilcilerine bir Anamurlu ve bir belediye Başkanı olarak teşekkür ederim.
2018 yılında ve devam eden yıllarda Anamur’umuzun yararına yapılacak olan bütün projelerde düşünce farklılığı gözetmeksizin birlik beraberlik içinde çalışmayı umut ediyorum. Anamur’umuz ve ülkemiz için hayırlısını diliyorum. Anamur’a hizmet için her daim hazırız. “ diyerek sözlerini tamamladı.
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”