RegnumSkyTower, 150 metre yüksekliğinde bir ofis ve yaşam merkezi olarak tasarlanıyor. Proje, 49-980 metrekare arasında değişen 161 ofis ve 10 mağazadan oluşmakta olup, toplam 46 bin metrekare inşaat alanına sahiptir. 3 bodrum kat, zemin kat, asma kat ve 30 normal kat içeren yapı, Şubat ayında lansmanı gerçekleştirilen projede, anahtar teslimlerinin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.
Ofis merkezlerindeki yüksek aidatlar, girişimcilerin karar verme süreçlerini zorlaştırırken, RegnumSkyTower ile bu sorun çözüme kavuşturuluyor. Projede yer alan ortak alanlar, kullandıkça öde sistemi ile işletme giderlerini azaltırken, firmaların kiralarından elde ettikleri gelirlerini artırıyor. Ayrıca, doğal havalandırma ve alternatif enerji sistemleri sayesinde ofislerin giderleri önemli ölçüde düşecek, bu da firmaların finansal durumuna olumlu yansıyacak.
Ofis Kulelerine Geçiş Kolaylaşıyor
Proje ortaklarından Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'da apartman dairelerinde ofis alan 15 bin şirket bulunduğunu belirtti. RegnumSkyTower ile bu firmaları prestijli ofis kulelerine geçirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Özcan, Gaziosmanpaşa ve Tunalı gibi semtlerdeki firmalara, RegnumSkyTower'daki 80 metrekarelik ofislerin fiyatlarının oldukça rekabetçi olduğunu ifade etti.
İş ve Sosyal Yaşam Bir Arada
“Mutlu ofis” konsepti ile dikkat çeken RegnumSkyTower, iş ve sosyal yaşamı bir araya getirerek ofis tanımını değiştiriyor. Kuledeki sosyal olanaklar, çalışanların yaşam konforunu artırmayı hedefliyor. Dört bir yanında havuz, şehir manzaralı teras, restoran, spor merkezi ve 2 bin 500 metrekarelik anti stres bahçesi gibi olanaklar sunuluyor. Murat Özcan, çalışan mutluluğunun şirket başarısına olan katkısını vurgulayarak, ofislerin sıkıcı bir yer olmaktan çıkarılmasını hedeflediklerini belirtti.
Özcan, RegnumSkyTower'ın, çalışanların ihtiyaçlarına yönelik tasarlandığını, ofislerde fitness center, mini golf, kapalı yüzme havuzu ve sinema odaları gibi olanaklar sunarak iş ve yaşam dengesini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Bu projeyle çalışan mutluluğunun artacağı ve firmaların daha karlı hale geleceği öngörülüyor.