İzmir'deki düğünlerinde Ankaralı Coşkun'un "Ne Bilsin Eller" şarkısını seslendiren Hasan ve Öznur Başkaya çifti, sosyal medyada viral olan görüntülerin ardından bir dava ile karşı karşıya kaldı. Ankaralı Coşkun olarak bilinen Coşkun Direk, çiftin izinsiz olarak şarkısını kullanarak klip çektiği iddiasıyla 300 bin lira tazminat talep etti. Coşkun, davanın düğünde şarkının söylenmesinden değil, klipte yer verilmesinden kaynaklandığını vurguladı.
Çiftin düğün videosu, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve Coşkun, videoların altında çifte tebrik eden bir yorum yaptı. Ancak daha sonra, Coşkun'un hukuki süreç başlatarak çift hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi. Coşkun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, olayın çarpıtıldığını ve kendisinin mahkemeye vermesi konusunun yanlış anlaşıldığını belirtti. Eserlerinin koruma altında olduğunu ve davanın kendisi tarafından değil, avukatları tarafından yürütüldüğünü ifade etti.
Coşkun, ayrıca, "Benim eserlerimi herkes okuyabilir; zaten insanlar okusun diye paylaşıyorum" diyerek, yaşanan durumun bir manipülasyon olduğunu vurguladı. Bu sebepten dolayı avukatına manevi tazminat davası açılması talimatını verdiğini açıkladı.