Antalya Falezlerinde Gerçekleşen Şüpheli Ölüm Olayında İki Kişi Serbest Bırakıldı

Antalya'daki falezlerde ölü bulunan Sami Kırkuşu'nun sevgilisi ve kızı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay, 27 Kasım'da meydana geldi ve Kırkuşu'nun ölümünün şüpheli olduğu iddia ediliyor.

Antalya Falezlerinde Gerçekleşen Şüpheli Ölüm Olayında İki Kişi Serbest Bırakıldı
Antalya'daki falezlerde ölü bulunan Sami Kırkuşu'nun sevgilisi ve kızı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay, 27 Kasım'da meydana geldi ve Kırkuşu'nun ölümünün şüpheli olduğu iddia ediliyor.
Google News'te Abone Ol

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Fener Mahallesi Eski Lara Caddesi'nde, 27 Kasım sabahı balık tutmaya gelen vatandaşlar, 25 metrelik falezlerin kenarında hareketsiz bir kişinin olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen acil durum ekipleri, Sami Kırkuşu'nun (44) cansız bedenini yaklaşık iki saatlik bir operasyonla kayalıklardan çıkardı. Sağlık ekipleri, Kırkuşu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından, Kırkuşu'nun kardeşi, acı haberi aldıktan sonra "Ağabeyim ölmüş" diye feryat etti. 4 çocuk babası olan Kırkuşu'nun naaşı, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yakınları, Kırkuşu'nun ölümünün şüpheli olduğunu düşündüklerini belirterek bir televizyon programına katıldılar. Aile, Kırkuşu'nun olaydan önce sevgilisi S.Y. ile birlikte olduğunu ve cep telefonunun kendisinde bulunduğunu ifade etti. Ayrıca, Kırkuşu'nun falezlerden düşmediği, sevgilisi tarafından itilmiş olabileceği yönünde iddialar ortaya atıldı. S.Y.'nin, taksi şoförüne "Sevgilim kendisini kayalıklardan attı" dediği bilgisi, olayın seyrini değiştiren unsurlardan biri oldu.

Bu gelişmeler üzerine, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, S.Y. ve kızını gözaltına aldı. İfadeleri alınan iki kadın, akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından, S.Y. ve kızı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın detayları ve resmi soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin