Kıbrıs gazisi emekli astsubay, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde düzenlenen askeri bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törende, Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Başsavcı Ozan Kapıcı ve İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Karaaslan gibi önemli isimler yer aldı. Gazinin naaşı, askeri bir gelenekle birlikte, Türk bayrağına sarılmış olarak cenaze aracına konuldu.
Törenin ardından, Kaymakam Üçüncü, Şarlak’ın naaşı üzerindeki Türk bayrağını eşi Havva Şarlak’a teslim etti. Bu duygusal an, katılımcılar üzerinde derin bir etki bıraktı. Törene katılanlar, gazinin ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelerek desteklerini sundular. Cenaze töreninin ardından Şarlak ailesi, taziyeleri kabul ederek, bu zor süreçte kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ettiler.
Bu anlamlı etkinlik, Kıbrıs gazisinin fedakarlıklarını anmak ve ona son bir vefa göstermek amacıyla gerçekleştirildi. Tüm katılımcılar, gazinin özveri ile yaptığı hizmetleri hatırlayarak, ona olan saygılarını dile getirdiler. Kıbrıs gazisi, vatanı için yaptığı hizmetlerle her zaman hatırlanacak.