Manavgat ilçesi Çeltikçi Mahallesi'nde kaybolan 35 yaşındaki Ali Savaş için devam eden arama faaliyetleri sonucunda, bölgedeki tekne çalışanları ırmakta hareketsiz bir kişinin olduğunu fark etti. Hemen güvenlik güçlerine haber veren ekipler, belirtilen bölgeye intikal etti. Manavgat Irmağı'nda akıntıya kapılan ceset, sahil güvenlik ekipleri tarafından tekneyle sahile çıkartıldı. Ali Savaş’ın kardeşi, bulunan cesedin abisine ait olduğunu doğruladı. Olay yerine gelen Savaş’ın mesai arkadaşları, bu acı haberle büyük bir üzüntü yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.
Tekne işletmecisi Mustafa Çalkı, "Köprünün altından bir cismin akıntıyla ilerlediğini gördük. Yaklaşınca ceset olduğunu fark edip, güvenlik güçlerine haber verdik. Kaybolan zabıta memuru olduğu söyleniyor" şeklinde konuştu.
Savaş'ın cenazesinin, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na otopsi için kaldırılacağı öğrenildi. Olayın ardından, yerel halk ve Savaş'ın yakınları arasında büyük bir üzüntü hakim oldu.
