AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. İlk olarak Konaklı Mahallesi'nde Güzelbağ yolu üzerindeki esnafı ziyaret eden Çelik, ardından turizm çarşısında bulunan esnaflarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde esnafa hayırlı işler dileyen Çelik, Antalya'nın en genç milletvekili adayı olarak dikkat çekiyor.
Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden Çelik, Okurcalar Mahallesi'nde bulunan Alara Turizm Çarşısı’nı da ziyaret etti. Burada esnafın kandilini kutlayan Çelik, yeni Türkiye'nin ikinci dönemindeki projeleri hakkında kısa sohbetler gerçekleştirdi.
Berat Kandili vesilesiyle Emine Özmüftüoğlu Camii’nde de mahalle sakinlerine ve çocuklara kandil şerbeti ikram eden Çelik, “Herkesin Berat Kandili’ni kutlar, tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.