Ardahan Merkez'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İçin Resepsiyon Düzenlendi

Ardahan Merkez'de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna Vali, belediye başkanı, şehit aileleri ve davetliler katıldı. Vali Hayrettin Çiçek, misafirlerle bayramlaşarak Cumhuriyet'in 102. yılını kutladı.

Ardahan Merkez'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İçin Resepsiyon Düzenlendi

Ardahan Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla özel bir resepsiyon düzenledi. Vali Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek'in ev sahipliğinde Tarihi Kongre Binası'nda gerçekleştirilen etkinliğe Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Resepsiyonda Vali Çiçek ve eşi, katılımcılarla tek tek selamlaşarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Etkinlikte, Cumhuriyet’in 102. yılı anısına pasta kesimi de yapıldı. Bu anlamlı günün coşkusunu paylaşan davetliler, Cumhuriyet Bayramı’nın önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin