Toplantı, Arpaçay Kaymakamlık makamında İlçe Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Baştimar ve diğer mahalle ile köy muhtarlarının katılımıyla yapıldı. Muhtarlar, sorumluluk bölgelerinde karşılaştıkları sorunları ve vatandaşların taleplerini Kaymakam Akköz’e aktardı. Bu süreçte, muhtarların devlet ile vatandaş arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini vurgulayan Akköz, yerel yönetim hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinde muhtarların rolünün büyük olduğunu ifade etti.
Kaymakam Akköz, köy ve mahallelerin ihtiyaçlarının sürekli takip edildiğini, bu doğrultuda vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Toplantıda altyapı, ulaşım, çevre düzenlemeleri ve kamu hizmetleri gibi çeşitli konular gündeme gelirken, muhtarlar da bölgelerindeki öncelikli ihtiyaçları dile getirdiler. Taleplerin ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde değerlendirileceğini ifade eden Akköz, çözüm odaklı bir anlayışla çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
Toplantının sonunda muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Akköz, özverili çalışmalarından dolayı başarılar dileyerek görevlerinde kolaylıklar temennisinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
