‘Askıda Ekmek Projesine’ Mersin Ülkü Ocakları’ndan Destek

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ihtiyaç sahipleri için ‘Askıda Ekmek Projesi’ni’ başlattı.

27 Temmuz 2018 Cuma, 16:02
‘Askıda Ekmek Projesine’ Mersin Ülkü Ocakları’ndan Destek
-

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ekmeğe yapılan zammın ardından Ankara’dan başlattığı ‘Askıda Ekmek Projesi’ne’Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı da destek verdi.
Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir’in önderliğinde başlatılan projenin tanıtımı, Akdeniz İlçesi’nde seçilen pilot mahallerdeki fırın ve Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk ekmek fırınlarında yapıldı.
Birlik, beraberlik ve dayanışma kültürünün arttırılması amacıyla çocukların ve gençlerin de destek verdiği ve ‘Bir ekmek evimize, bir ekmek ihtiyaç sahibine” sloganı kapsamında satın alınan ekmekler,ihtiyaç sahiplerinin alabilmesi için fırınların askılarına bırakıldı.
Kamuoyuna bir açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir, bu projenin süresinin olmadığını veTürk Milleti’nde yüzyıllardır var olan aidiyet duygusunu daha da pekiştireceğine inandıklarını belirterek; “Askıda Ekmek Projesini her zaman muhafaza edeceğiz ve takipçisi olacağız” dedi.
Tüm Mersin halkını projeyi desteklemeye davet eden Demir; “Kıymetli Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Osmanlı kültürümüzden bu yana geleneksel olarak sürdürülen Askıda Ekmek Projesini Türkiye genelinde Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanlıklarımız ve MHP İl ve İlçe Başkanlıklarımızla başlatmış durumundayız. Bu gelenekten kıymetli kardeşlerimizin ve yeni yetişen gençlerimizin sebeplenmesi, bu kültürü tanımaları hususunda fırınlarımıza geldik. Genç kardeşlerimiz ailelerinden aldıkları harçlıklarıyla iki ekmek alacaklar ve bir ekmeği helal lokma olarak evlerine geri kalan ekmeği de ihtiyaç sahiplerinin alması için askıya asarak, destek verecekler. Bizler Ülkü Ocakları olarak helal ekmek yiyoruz. Helal ekmeğimizi de paylaşmanın sevincini ve gururunu yaşatan Kıymetli Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli Bey’e ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız ve MHP Mersin Milletvekilimiz Sayın Olcay Kılavuz Bey’e saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Bu kültür inşallah her daim yaşayacaktır” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
mustafa
23:44
27 Temmuz 2018 Cuma
en temel gıda maddesine yapılan zammın telafisi için siyasilerin ürettiği çözüm buysa ve bunu çözüm kabul edip katılanlar varsa.. biz buna hakkaten layığız, çekecez artık..
176.88.0.161
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi