Atakum'da Öğrencilerle Çevre Temizliği Yapıldı

Samsun'un Atakum ilçesinde, Başkan Serhat Türkel, öğrencilerle birlikte çevre temizliği gerçekleştirdi. Banda Aceh Parkı'nda yapılan etkinlikte, çocuklar parkı temizleyerek çevre bilincine katkıda bulundu.

Atakum'da Öğrencilerle Çevre Temizliği Yapıldı
Atakum'da gerçekleşen etkinlikte, başkan ve öğrenciler önce kedi ve köpek kulübelerine mama bıraktı. Ardından, parkta yer alan plastik şişe, izmarit ve kağıt atıklar gibi birçok çöp toplandı. Başkan Türkel, miniklerle birlikte alanı tamamen temizleyerek, çevre dostu projelere destek verdiklerini vurguladı.

Temizlik ve Farkındalık Mesajı
Başkan Türkel, çevre farkındalığının önemine dikkat çekerek, "Atakum geniş bir coğrafyaya sahip. 250 personel ile temizlik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ancak, temizlenmiş alanların tekrar kirlenmesi sorunuyla karşılaşıyoruz. En iyi temizlik kirletmemektir." dedi. Başkan, doğayı koruma çağrısında bulunarak, çocukların bu konuda hassasiyet göstermesini istedi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin