Atakum'da Öğrencilerle Gerçekleştirilen Temizlik Etkinliğinde Başkan Taşçı da Yer Aldı

Atakum'da düzenlenen sahil temizlik etkinliği, ortaokul öğrencileri ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Öğrenciler, çevre bilincine dikkat çekerek duyarsız vatandaşlara tepki gösterdi.

Atakum'da Öğrencilerle Gerçekleştirilen Temizlik Etkinliğinde Başkan Taşçı da Yer Aldı

“1-7 Mayıs Temiz Çevrem Kampanyası” çerçevesinde Atakum İlçesi sahilinde temizlik etkinliği düzenlendi. Ortaokul öğrencileri ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da öğrencilere eşlik etti. Mimar Sinan, Bayındır, Seyfi Demirsoy ve Denizevleri Ortaokulu öğrencileri, sahilde biriken çöpleri toplayarak çevre bilinci oluşturdu. Öğrenciler, yürüyüş yaparken sahili kirleten duyarsız vatandaşlara tepki gösterdi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, sahilin güzelliğine dikkat çekerek, “Sahile sahip çıkmalıyız. Öğrencilerimizin bu duyarlılığı büyüklere örnek olmalı” dedi. Temizlik etkinliği süresince öğrencilerle birlikte çalışarak atıkları toplayan Taşçı, “Tertemiz bir sahil için herkesin duyarlı olması gerekir” şeklinde konuştu. Öğrenciler ise, “Biz temiz bir sahilde denize girmek istiyoruz. Lütfen kimse sahile çöp atmasın” diyerek çağrıda bulundu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin