Atsız Afşın Yılmaz, "Toroslar Şehrin Cazibe Merkezi Olacak, Esnafımız Kazanacak"

Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, Mimar Sinan Bulvarı esnafını ziyaret ederek, bereketli günler diledi.

08 Mart 2019 Cuma, 12:36
G: 09.03.2019 - 14:11
Atsız Afşın Yılmaz, "Toroslar Şehrin Cazibe Merkezi Olacak, Esnafımız Kazanacak"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Sabah saatlerinde esnafla bir araya gelen Başkan Adayı Yılmaz, her dükkana girerek esnafla selamlaştı, esnafın Regaip Kandili’ni kutladı. Yılmaz, gezisi sırasında şehrin sosyal hayatına olumlu katkı yapacak ve esnafın kazancını artıracak Toroslar Harikalar Diyarı’nı kuracaklarını duyurdu.
Harikalar Diyarı ile Modern Toroslar
Gezi programında mutlaka esnafa da zaman ayıran ve her gün farklı bir mahallede esnafla buluşan Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, esnafın yüzünü güldürecek, işlerini artıracak projeleri olduğuna değindi. Toroslar’ı kentin merkezi yapacak, Toroslar’ın turizmini canlandıracak projelerinden bahseden Yılmaz, her yaştan misafiri ağırlayacak olan Harikalar Diyarı Projesi’nin sözünü verdi. Toroslar’ın en büyük eksilerinden birisinin Toroslar’da aktif bir sosyal hayatın olmayışı ve şehir içinde insan sirkülasyonunun sağlanamaması olduğunu ifade eden Başkan Adayı, “Toroslar’a önce diğer ilçelerden, sonra civar illerden ve yeterli tanıtımı yaptıktan sonra da ülkemizin her yerinden misafirleri çekecek bir tematik park yapacağız. Bu parkta sadece çocuklarımızı mutlu etmekle kalmayacağız, uluslararası standartlarda bir eğlence merkezine sahip olan ilçemize dışarıdan ziyaretçiler de çekeceğiz. Böylece ilçemizin de değeri artacak, esnafımızın da kazancı artacak. “diye konuştu.
“Her Sektörde Yeni İstihdam Alanları Açacağız”
Bu parkla birlikte şehrin sosyal yapısının da değişeceğini dile getiren Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, yeni istihdam sahaları açacak her türlü girişimi gerçekleştireceklerini; üretimde de, hizmet sektöründe de, ticarette de Türkiye’nin en önde gelen ilçesinin Toroslar olacağını kaydetti. Başkan Yılmaz, bu parkla çocukların hayal dünyalarını da geliştireceklerini ifade ederek, geleceğin Toroslar’ını kuracağımız çocuklarımız için ilçelerinde böyle bir parka sahip olmaları çok büyük bir avantaj olacak. Başka çocuklar burayı görmeye kilometrelerce öteden gelecekken, bizim çocuklarımız her türlü sosyal, teknolojik imkanın içerisinde büyüyecek. Aydınlık nesilleri mutlu çocuklarımızla yetiştireceğiz.”şeklinde konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”