Erdemli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Erdemli Başkan Adayı Tollu, "Gümbür Gümbür Geliyorlar"

Çağın şartlarına ve teknolojinin getirdiklerine çok kısa sürede adapte olarak, uzmanların bile dikkatini çeken gençler; siyasetten kültüre, sanattan spora, edebiyattan fenni ilimlere kadar birçok alanda bilinçli bir şekilde yetişiyor.

08 Mart 2019 Cuma, 13:15
Erdemli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Erdemli Başkan Adayı Tollu, "Gümbür Gümbür Geliyorlar"
-

Tek yönlü eğitimden ziyade hem fiziki hem de manevi dünyalarına yönelik birçok bilgiyi aynı anda zihinlerine yerleştirebilen gençler hakkında açıklamada bulunan Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu,“Yeni nesil, gümbür gümbür geliyor.”ifadesinin altını çizdi. Çeşmeli Çok Programlı Anadolu Lisesini, Çeşmeli İlk ve Ortaokulu ile Anaokulunu ziyaret eden Tollu’yu coşku ile karşılayan gençler, eğitimlerini tamamlayarak bu ülkenin kalkınmasına destek olacaklarının sözünü verdi.
Fırsat buldukça çocuklarla ve gençlerle bir araya gelmeye çalışan ve gençlere yönelik geliştirdiği projeler ile ülke gündemindeki yerini koruyan Cumhurun Erdemli Adayı Mükerrem Tollu, okulların eksiklerini giderme noktasında verdiği hizmetlerle de teşekkürün merkezi oldu. İlçe gençlerine oluşturduğu sosyal alanlar ile onların zararlı alışkanlıklara yönelmesine engel olan Aday Tollu; Ayaş Antik Tiyatro Festivali, Kızkalesi Film Günleri, Kitap Şenliği, Kariyer Günleri gibi projelerle sadece kültürel ve sanatsal aktiviteler noktasında değil doğru meslek seçiminden eğitime kadar her alanda toplumun genç fertlerine hizmet sunuyor. Bu kapsamda zaman zaman okul ziyaretlerinde bulunan ve bugün de Çeşmeli Çok Programlı Anadolu Lisesini, Çeşmeli İlk ve Ortaokulu ile Anaokulunu ziyaret eden Tollu burada yaptığı açıklamada gençleri yetiştiren eğitimcilere teşekkür ederek,“ Toplumun kanaat önderleriyle zaman zaman bir araya geliyoruz. Az çok 34 yıllık tecrübemiz ve 10 yıllık hizmetlerimiz ile belediyeciliği biliyoruz ama toplumun diğer kesimlerinin beklentileri noktasında ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugün de sizlerin kıymetli görüşlerinizi almak üzere huzurlarınıza geldik. İnsanın niteliğini ne kadar arttırabilirsek, bu kenti o kadar geliştirebiliriz. Yeni nesil, gümbür gümbür geliyor. Bu yüzden insan yetiştiren ve görevi mukaddes olan siz öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”