Av. Önder Ege Konuştu: Önceliğimiz İdman Yurdu

Türkiye 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri görevinde bulunan Eski Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Avukat Önder Ege , yaptığı açıklama ile taraftara seslendi.

25 Şubat 2019 Pazartesi, 14:16
G: 25.02.2019 - 14:17
Av. Önder Ege Konuştu: Önceliğimiz İdman Yurdu
-

Sosyal medya hesapları üzerinden kendisine çok fazla mesaj atıldığını ifade eden Önder Ege, taraftarımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.
Takımın aldığı başarısız sonuçların geçici olduğunu düşündüğünü ifade eden Ege ”Sporun içinde başarı kadar başarısızlıkta var. Taraftarımız takıma olan güvenini sürdürmeye devam etmeli,takımın moral seviyesinde düşüş olursa kötü sonuçlar içinden çıkılmaz bir hal yaratır”dedi.
İnstagram hesabı üzerinden taraftarların yoğun mesaj gönderdiğini de kaydeden Türkiye 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Önder Ege camiamızı var eden taraftara şükran borçlu olduğunu söyledi.
31 mart seçimleri öncesinde takımın siyasi kargaşaya alet edilmemesi için sosyal medya hesaplarını dondurduğunu belirten Önder Ege ” Taraftarımız alınan kötü sonuçların ardından tepkilerini dile getiriyorlar ve bizleri tekrar gündeme alarak sevgi gösterisinde bulunuyorlar. Onlara sonsuz kere teşekkür ederim. Tarsus idman Yurdu Spor Kulübü mazisiyle anılır, geleceğe bu şekilde güçlü bakar. Her zaman demişimdir ; Biz yaptıklarımızı camiamız ile birlikte başardık. Başarı halkın, başarısızlık benimdir. Taraftarlarımızdan istediğim şudur; siyasi ortamın bu denli karmaşık olduğu bir dönemde , koca çınarın siyasetin içinde tutulmasına engel olsunlar, takıma sahip çıkıp sportif başarılar için destek ortaya koysunlar. İnanıyorum ki, kimse başarısızlık için bir göreve talip olmaz. Bu istikrarsızlık son bulacak ve Tarsus idman Yurdu istediği hak ettiği seviyelere tekrar gelecektir. Bu yüzden sabır göstermeliyiz. Tabiki bizlerinde söyleyecekleri fikirleri,yorumları vardır. Eleştiri ve görüşlerimizi gerekli yerler ile paylaşırız, ama kamuoyu ile sezon bitmeden paylaşmak kulübe zarar verir. Ben cefakar taraftarın takımın ve yönetimin arkasında durmasını rica ediyorum. Her taraftar gibi bende üzülüyorum ama ,bizim ”öncemiz” hep İdman Yurdumuz”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi