Aydın Efeler'de Kurban Bayramı ve Düğün Sezonu Nedeniyle Kuaförlerde Yoğunluk Yaşanıyor

Aydın Efeler'de bayram ve düğün sezonunun başlamasıyla kuaför salonlarında yoğunluk gözlemleniyor. Kuaför Saniye Sarıdayı, bu dönemde işlerin hareketlenmesinden memnun olduklarını belirtti.

Aydın Efeler'de Kurban Bayramı ve Düğün Sezonu Nedeniyle Kuaförlerde Yoğunluk Yaşanıyor
Aydın Efeler'de bayram ve düğün sezonunun başlamasıyla kuaför salonlarında yoğunluk gözlemleniyor. Kuaför Saniye Sarıdayı, bu dönemde işlerin hareketlenmesinden memnun olduklarını belirtti.

Aydın'daki kuaför salonlarında, yaklaşan Kurban Bayramı ve düğün sezonunun etkisiyle hareketlilik yaşanıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte düğün, sünnet gibi organizasyonların artması, kuaförlerde yoğunluğu artırdı. Gelin başı ve saç bakımı yaptırmak isteyen kadınlar kuaför salonlarına akın ederken, bayram öncesi taleplerin de artması nedeniyle sezon yoğunluğu erken başladı.

Efeler ilçesinde 25 yıldır kuaförlük yapan Saniye Sarıdayı, işlerin yeni yeni açıldığını ifade ederek, "Sezondan umutluyuz" dedi. Bayram ve düğün sezonunun aynı döneme denk gelmesi, işleri hareketlendirdi. Sarıdayı, "Hareketlilik yeni yeni başladı. Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla işlerimiz hareketlendi. Bayram öncesi kadınlarımız güzelleşmek için geliyor. Düğün gibi organizasyonların yoğunluğu da işlerimizi artırdı. Bu sezon güzel başladı, daha da iyi olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Sarıdayı, fiyatlar hakkında da bilgi vererek, taleplere göre değişiklik yaşandığını dile getirdi. Saç kesiminin 500 TL'den, dip boyanın ise 600 TL'den başladığını belirten Sarıdayı, gelin başı fiyatlarının modeline göre en az 5 bin TL olduğunu ifade etti. Geçmiş yıllara göre yoğunluğun daha düşük olduğunu ancak bu sezondan umutlu olduklarını vurguladı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin