Aydın Söke'de Silahlı Kavga Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Aydın'ın Söke ilçesinde dün akşam meydana gelen silahlı kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi. İlk olarak bir kişi hayatını kaybederken, hastanede tedavi gören yaralılardan biri daha yaşamını yitirdi.

Aydın Söke'de Silahlı Kavga Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Aydın'ın Söke ilçesinde dün akşam meydana gelen silahlı kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi. İlk olarak bir kişi hayatını kaybederken, hastanede tedavi gören yaralılardan biri daha yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, iki aile arasında kız alıp verme meselesi yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda toplamda 7 kişi yaralanırken, sağlık ekipleri hemen olay yerine intikal ederek yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu kritik olan 38 yaşındaki Umut Cabaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri ise hastanelerde devam ediyor. Olayın hemen ardından hastanelerde ve çevresinde gerginlik yaşanması sebebiyle güvenlik önlemleri artırıldı. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin yanı sıra Aydın'dan takviye olarak çevik kuvvet ekipleri de bölgeye sevk edildi. Güvenlik güçleri, her iki hastanenin girişlerinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Ölü Sayısı Artıyor

Silahlı kavgada hastaneye kaldırılan yaralılardan Doğan Işık da burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Böylece olayda ölü sayısı 2'ye yükseldi. Olayın ardından yetkililer, silahlı kavgayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı ve olayın nedenleri üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin