Bağlarbaşı’na 3 Bin Metrekarelik Yeni Park

Akdeniz yeni parklar kazanıyor, zamanla eskiyen parklar baştan sona yenilenip hizmete sunuluyor

03 Ocak 2019 Perşembe, 20:59
Bağlarbaşı’na 3 Bin Metrekarelik Yeni Park
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Akdeniz Belediyesi; sürdürdüğü hizmet atağıyla bir yandan mahallelere yeni parklar kazandırırken, zaman içinde yıpranan veya ömrünü tamamlayan parkları da baştan sona yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.
Akdeniz Belediyesi, görev ve sorumluluk sahası içinde bulunan mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunarak, ilçenin ve kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin park ve yeşil alanlara yönelik hizmet ve çalışmaları kapsamında; Bağlarbaşı Mahallesi’nde yapımına başlanan ve 3 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan yeni parkın inşasında sona yaklaşıldı.
Öte yandan ekipler, zaman içinde eskiyen veya yıpranan parklarda da yenileme çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Son olarak Nusratiye Mahallesi Orkide Parkı, Huzurkent Atatürk Parkı, Yeni Mahalle Zafer Parkı ve Karaduvar Mahallesi Açelya parkı ile Çay Mahallesi’nde bulunan 2 park baştan sona ekipler tarafından yenilenip vatandaşların hizmetine sunuldu.
Yenilenen oyun gruplarına kavuşan minikler sevinç içinde oyuna daldılar. Akdeniz Belediyesi ve hizmet birimlerinin çalışmalarını takdir ve beğeniyle takip ettiklerini ifade eden her kesimden vatandaş da yıllardır yaşadıkları mahallelerinin çehresini değiştiren hizmetler nedeniyle Başkan Pamuk’a ve hizmet ekiplerine teşekkür ettiler.
“Park ve yeşil alan sayımızı arttırmaya devam edeceğiz”
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yoğun bir mesai harcadığını ifade etti, ilçe sınırlarında uygun alanlara yeni park ve yeşil alanlar kazandırmak için çalıştıklarının altını çizdi.
Başkan Pamuk; “Akdeniz’i, yeşil ile mavinin buluştuğu bir cazibe merkezi; temiz, sağlıklı ve düzenli bir yaşam merkezine dönüştürmek için belediye olarak bütün imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız. Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözleri tutarak ve merkezine insanı alan hizmet anlayışıyla, bir yandan vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini, diğer yandan da ilçemizin eksikliğini duyduğu projeleri dikkate alarak, Akdeniz ilçemizi baştan sona yenilemeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz. Park ve yeşil alan eksiği olan tek bir mahalle kalmayıncaya dek bu alandaki çalışmalarımız aralıksız sürecek” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi