Başkan Özyiğit, Çocuklara Seslendi

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara seslendiği videolu mesajla kutladı.

22 Nisan 2020 Çarşamba, 15:10
Başkan Özyiğit, Çocuklara Seslendi
-

Başkan Özyiğit, “Önümüzdeki güzel bayramları neşeyle kutlamak için evimizde kalarak virüsten korunmalıyız. Yan yana olamazsak da bayram coşkusunu ve heyecanını hep birlikte doya doya yaşayacağız.” diye konuştu.
Başkan Abdullah Özyiğit, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle videolu mesaj yayınladı. En kutsal görevlerinin çocuklar için güzel bir gelecek hazırlamak olduğunu vurgulayan ve mesajında çocuklara seslenen Başkan Özyiğit, şu ifadeleri kullandı: “Sevgili Çocuklar! Gönül isterdi ki; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Yenişehir’in narenciye kokulu sokaklarında, güzel meydanlarında coşkuyla, doya doya birlikte kutlayalım.
Ancak siz de çok iyi biliyorsunuz ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl korona virüs nedeniyle evlerimizde kutlamak zorundayız.
Önümüzdeki güzel bayramları neşeyle kutlamak için evimizde kalarak virüsten korunmalıyız. Duyarlılığınız için hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. Yan yana olmasak da bayram coşkusunu ve heyecanını hep birlikte doya doya yaşayacağız.
Sizler evinizde ders çalışırken, kitap okurken ve ailenizle güzel zaman geçirirken, biz de önümüzdeki nice 23 Nisan’ları coşku içinde el ele kutlayalım diye çalışıyor olacağız. Çünkü mutlu ve aydınlık yarınlar için bizim en büyük umut kaynağımız siz çocuklarımızsınız. Bizim en kutsal görevimiz sizler için güzel bir gelecek hazırlamaktır.
Demokrasimizin teminatı Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nız kutlu olsun. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisimizi kuran bütün kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyoruz. Sağlıklı güzel günlerde buluşmak üzere evde kalın, sevgiyle kalın, sağlıkla kalın.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti