Başkan Özyiğit’ten Temizlik Personellerine Özel Teşekkür

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, korona virüs sürecinde gösterdikleri başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

01 Haziran 2020 Pazartesi, 16:07
Başkan Özyiğit’ten Temizlik Personellerine Özel Teşekkür
-

İşçilerle tek tek sohbet eden ve baklava ikram eden Başkan Özyiğit, Covid-19 vakalarının Yenişehir’de az olmasında gece gündüz çalışan temizlik işleri personellerinin büyük emeği olduğunu kaydetti.
Yenişehir Belediyesi, ülkemizde Covid-19 vakalarının görülmesi ile birlikte kent genelinde virüsün yayılmasına karşı adeta seferberlik başlattı. Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri bu süreçte günlük rutin temizlik çalışmalarının yanında dezenfekte çalışmalarını da yoğun olarak sürdürdü. Başkan Abdullah Özyiğit de korona virüsüne karşı mücadelede yoğun mesai harcayan, hem merkezde hem de kırsal mahallelerde gece gündüz çalışan belediyenin temizlik personellerine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette işçilere seslenen ve “Hepinizin emeğine ve yüreğine sağlık, sizlere tüm Yenişehirli hemşehrilerim adına çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullanan Başkan Özyiğit, virüse karşı mücadeleyi el birliğiyle sürdüreceklerini söyledi. Temizlik işçileriyle şantiyede bir araya gelen Başkan Özyiğit, “Bu zor günlerde hepiniz üstün bir gayret gösterdiniz. Özverili bir şekilde yaptığınız temizlik ve ilaçlama çalışmaları Yenişehirimizde korona virüs vakalarının az olmasını sağladı. Yenişehir halkının sağlığı için gecenizi gündüzünüze katarak fedakârca çalıştınız. Ancak pandemi süreci bitmedi, bundan sonra da çalışmalarımıza yoğunlukla devam edeceğiz, özelikle Haziran ayı çok önemli çünkü şehirlerarası seyahat kısıtlaması kalktı. Hangi koşullarda olursak olalım durmayacağız, biz durursak kent durur. Riskler olmasına rağmen çok dikkatli bir şekilde çalışacak ve görevimizi yerine getireceğiz. Güzel günler için mücadelemiz el birliğiyle sürecek.” dedi.
Yenişehir Belediyesi temizlik personelleri de Başkan Abdullah Özyiğit’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor