Başkan Seçer Büyükşehir ve MESKİ Personeli İle Bayramlaştı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı dolayısıyla, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bünyesinde görev yapan personeller ile bayramlaştı.

01 Haziran 2019 Cumartesi, 06:41
Başkan Seçer Büyükşehir ve MESKİ Personeli İle Bayramlaştı
-

Sabah saatlerinde başlayan program kapsamında, Makine İkmal, MESKİ Filtre, Mersin Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası ve Taş Bina Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programında Başkan Seçer, personeller ile tek tek bayramlaşıp, ellerini sıktı.
Gittiği her yerde alkışlar ve çiçekler ile karşılanan Seçer, personeller ile Mersin’in gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte neler yapabileceklerini konuştu. Klasik bir belediye başkanı olmaktan ziyade, çok daha farklı işlere imza atacağını dile getiren Seçer, akılcı yöntemler ile Mersin’i nasıl daha iyi noktalara getirebileceklerini belirtti. Seçer, amacının Mersin’i çağdaş bir kent haline getirmek olduğunu ifade etti.
“Alışagelmişin dışında farklı bir Mersin yaratalım istiyoruz”
Tek tek personellerin görev yaptığı yerlere giden ve Taş Bina’da görev yapan personelleri ise makamında ağırlayarak bayramlarını kutlayan Seçer, alışılagelmişin dışında bir Mersin yaratma amaçlarının olduğunu dile getirerek, “Bütün renkler, bütün insanlar bizim. Biz de ayrı gayrı yok. Öyle olmamız gerekiyor. Alışagelmişin dışında farklı bir Mersin yaratalım, yeni düşünceler, yeni uygulamalar yapalım istiyoruz” dedi.
“Artık Türkiye’yi bizim gibi daha çağdaş anlayışlar yönetecek”
Türk siyasi tarihi ve Türkiye’nin geleceği açısından 31 Mart’ın çok farklı bir tarih olduğuna değinen Başkan Seçer, “Gelecek günler benim ne kadar haklı olduğumu gösterecek. Önemli bir dönemeçte, önemli sonuçlar elde edildi. Hangi siyasi partiden olursa olsun 31 Mart’ta tercihler kullanılırken herkes değişiklik olması isteği ile oy verdi ve değişim isteğinin sonuçlarının sandığa yansıdığını görüyoruz. Artık Türkiye’yi bizim gibi daha çağdaş, insanları siyasi görüşünden, etnik yapısından, yediğinden, içtiğinden, kimliğinden dolayı ayırmayan, onu insan olarak gören, insan sevgisiyle dolu anlayışlar yönetecek. Zaten böyle olması lazım” şeklinde konuştu.
“Klasik bir belediye başkanı dışında beklentilerimiz var ve çok daha farklı işler yapacağız”
“Mersin’i önemli bir rol model kent yapabiliriz”
Hem Türkiye hem de bölge açısından çok önemli bir coğrafya ve çok değerli bir toprak üzerinde yaşadıklarının altını çizen Seçer, klasik bir belediye başkanı olmaktan ziyade, çok daha farklı işlere imza atacağını dile getirerek, “Mersin çok değerli bir toprak. Mersin’in gelişmesi, kalkınması özellikle Mersin toplumunun eğitim açısından yükselmesi, daha eğitimli, modern, çağdaş, daha demokratik normlara uygun bir toplum olması sadece Türkiye değil hemen yanı başımızda kanın gövdeyi götürdüğü Orta Doğu’da da önemli bir rol model kent yapabiliriz. Biz Orta Doğu’da ilişkilerimizi artırarak hem Mersin’e ekonomisine, kültürüne, sosyal yaşamına, demokratik anlayışına da katkı sunacağız. Farklı düşünüyoruz. Klasik bir belediye başkanı dışında beklentilerimiz var. Çok daha farklı yapacağımız işler var. Artık ayrımcılık yok” ifadelerini kullandı.
“Bizim yapacağımız en önemli iş Mersin’in ekonomisine katkı sunmak”
“Görev bilinci içerisinde olan bir kadroyla aşamayacağımız engel yok”
Borçlu bir belediye devraldıklarını ama aşılmayacak hiçbir sıkıntı olmadığını ifade eden Seçer, yapacakları en önemli işin Mersin ekonomisine katkı sunmak olacağını belirtti.
Seçer, “Bizden çok hizmet bekleniyor. Yol hizmetlerinden su hizmetlerine, insanların günlük konforuna dayanan pek çok hizmet bekleniyor. Pek çok kaynağımız var. Bunları efektif kullanmalıyız. Bunların dışında bizim yapacağımız en önemli iş Mersin’in ekonomisine katkı sunmak. Çünkü işsizimiz ve yoksulumuz çok. Bir tarafta zengin bir semt, diğer tarafta da çok fakir insanların yaşadığı yer. Bunu hepimiz görüyoruz. Herkes bizden iş istiyor. Bizim belediye olarak bu insanlara iş verme şansımız yok. Ama onlara iş alanları yaratacak hamleler yapmamız lazım. Bu hamleleri sizlerle birlikte yapacağım. Ben bir sorumluluk aldım ve bunları sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Biz emanetçiyiz. İşimiz yoğun. Zor demiyorum, yoğun. Hepsinin üstesinden geliriz. Güçlü bir belediyeyiz. İyi yöneterek, böyle zengin, azimli, görev bilinci içerisinde olan bir kadroyla aşamayacağımız engel yok” diye belirtti.
“Bu bayramı emojilerle değil, emmioğullarıyla kutlayalım”
Personellerinin yaklaşan Ramazan Bayramını kutlayan Seçer, “Önümüz bayram. Biz zaten bu konuda bilboardlara da çıktık. ‘Robotlaşmayalım, mekanikleşmeyelim. Emojilerle değil emmioğullarıyla bu bayramı kutlayalım’ dedik. Sizlerde eşinizle, dostunuzla hep bir arada olun. Ülkemize gelecek güzel günlere taşıyacak olan birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Bayramlar bunun için önemli bir fırsat. Küskünler barışıyorlar. Aile fertleriyle bir arada olacağız. Bunun keyfini yaşayalım. Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Gelecek bayramlar bugünden çok daha mutlu huzurlu olsun” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Seçer, personellerinin Ramazan Bayramını kutlayarak, onlarla tek tek selamlaşıp, ellerini sıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi