Başkan Seçer, Söz Verdi Kısa Sürede Muhtarın Talebi Yerine Getirildi, Mahalleli Beklediği Asfalta Kavuştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Altaylılar mahalle muhtarına vermiş olduğu sözü tuttu ve Turan Caddesi’nde asfalt dökümünü başlattı.

13 Haziran 2019 Perşembe, 11:14
Başkan Seçer, Söz Verdi Kısa Sürede Muhtarın Talebi Yerine Getirildi, Mahalleli Beklediği Asfalta Kavuştu
-

Altaylılar Mahallesi’nin en işlek caddesi olan Turan Caddesi’ndeki asfalt çalışması bittiği zaman, mahalleli yeni yoluna kavuşmuş olacak.
Muhtarın talebi kısa süre içerisinde gerçekleşti
31 Mayıs’ta, Kadir Gecesi’nde Tarsus’ta muhtarlar ile bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den, Altaylılar Mahalle Muhtarı Perihan Özcan asfalt talebinde bulunmuştu. İki hafta gibi kısa bir süre içerisinde ekipleri harekete geçiren Başkan Seçer, muhtarlar toplantısında verdiği sözü tutarak, Altaylılar Mahallesi Turan Caddesi’ne asfalt dökümü yaptırdı.
Menfezin altındaki su kaçağından dolayı, zamanla suyun geçtiği noktalarda çökmeler meydana gelen yolda, ekipler tahribatları gidermek adına hızla çalışmalarını sürdürüyor. 15 kişilik bir ekip ile yol çalışmasını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, yaklaşık olarak 200 metrelik bir yolda asfalt dökümü yapıyor.
Ekiplerin sıcak asfalt dökümünü tamamlamalarının ardından, yol trafiğe açılacak.
Bozuk yerleri kepçe yardımı ile söken ve ardından yeni asfalt yapımına devam eden ekiplerin çalışmalarından mahalle sakinleri de son derece memnun.
Özcan: “Başkanımız sözünü tuttu”
Tarsus İlçesi, Altaylılar Mahalle Muhtarı Perihan Özcan, kışın Turan Caddesi’nde kaymalar yaşandığından ve bu yüzden yolda bozulmalar meydana geldiğinden bahsederek, “Kadir Gecesi’nde Vahap Başkanımızın muhtarlarla ilgili yaptığı toplantıda asfalt talebimi dile getirdim. Asfalt çalışmasına başladığımızda ilk sizin mahalleye gelip o sorununuzu çözeceğim dediler. Çok teşekkür ederim. Bayramdan sonra hemen bu işe başladık, sözlerini tuttular. Mahallelimiz de bu konuda çok teşekkür ediyor. Altaylıların en önemli giriş noktası, çok işlek yeri Turan Caddesi. Offroad merkezi gibi bir yoldu burası, gerçekten çok kötüydü. Burasıyla ilgili çok fazla şikâyet geliyordu bana. Ben de ilgili birimlere iletiyordum. Çok şükür çözüme ulaştık. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyor ve görevinde başarılar diliyorum. İlgi ve alakalarından ötürü sağ olsunlar” dedi.
Mahalleli asfalt çalışmasından son derece memnun
Altaylılar Mahalle sakini Emine Sağlam, “Yolumuz çökmüştü. Yapılmaya başlanmış. Çok sağ olsunlar. Ben yoktum mahallede, dün geldim Antalya’dan. Görünce sevindim, çok güzel oldu. Başkanımıza da çok teşekkür ederim. Yeni başlamasına rağmen güzel çalışmalar yapıyor” şeklinde konuştu.
Muhtar azası Nesrin Yaramış ise yolun durumunun eskiden çok kötü olduğundan söz ederek, “Yol ile alakalı sürekli şikâyet geliyordu. Her gün en azından 30 kişi şikayet ediyordu. Yolumuz şu anda yapılıyor ve çok memnunuz. Sıkıntılarımıza çözüm bulduğu için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti