Başkan Tollu 19 Mayıs’ı Kutladı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

18 Mayıs 2020 Pazartesi, 15:33
Başkan Tollu 19 Mayıs’ı Kutladı
-

Mesajında Atatürk’ün gençliğe verdiği önem ve gençlik üzerine söylediği sözler üzerinde duran Başkan Tollu, sporun bir millet için önemine değindi.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu “Yüce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözüyle gençliğe verdiği önemin ne denli yüksek olduğunu göstermiştir. Hepimiz zamanında ilkokulda, ortaokul ve liselerde eğitim görürken sınıflarımızda hep gençliğe hitabe asılıydı. Hala da o gençliğe hitabe okullarda, sınıflarda aynı yerinde durmaktadır. Yüce Gazi Atatürk bütün ümidi olan Gençliğe Hitabesinde gençliğin ne kadar dikkatli ve özenle yetiştirilmesi gerektiğini vurgulamış, birinci vazifelerinin de Türk İstiklal ve Cumhuriyetini ilelebet müdafaa etmek olduğunu söylemiştir. Türk gençliği, bunun bilincinde yetişmekte olup bu bilinci de asla kaybetmemelidir. Biz Erdemli Belediyesi olarak, vatanımızın, milletimizin akıbeti olan gençlerimizin milli ve manevi duygularla yetişmesi ve bilim alanında da kendilerini yetiştirmeleri için gayret gösteriyoruz. Yaptığımız her hizmette, geliştirdiğimiz her projede gençlerimizin istifade edebilecekleri hizmetler sunmak için gayret gösteriyoruz. Gençlerimizin daha iyi üniversiteler kazanmaları, daha iyi okullarda okumaları için üniversite hazırlık kurs merkezlerimizde uzman öğretmenlerimiz ile gençlerimizi hazırlamak gayretindeyiz. Gençlerimizin spor ile iç içe yetişmelerinin önemini biliyoruz ve bu yönde geliştirdiğimiz hizmetlerimiz ile gençlerimizin yetişmesine katkı sunuyoruz. Hizmete sunduğumuz spor merkezlerimi gençlerimizin kullanabilecekleri imkanlar sağlıyor. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde sportif faaliyetler korona sürecinde online olarak devam etse de bu sürecin öncesinde olduğu gibi sonrasında da sportif faaliyetler birebir şekilde spor merkezlerimizde devam ediyor olacak. Yüce Gazi Mustafa Kemal’in göstermiş olduğu yolda gençliğimizin yetişmesi ve Türk İstiklal ve Cumhuriyetini müdafa edecek bireyler olarak bu millete, bu devlete hizmet etmeleri en büyük beklentimizdir.” İfadelerine yer verdi.
Başkan Tollu mesajını “Başbuğ Atatürk’ün söylediği gibi Türk İstiklal ve Cumhuriyeti’nin müdafaa ve muhafazasında yılmaz bekçileri olan Türk Gençliğini, kıymetli gençlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” Sözleriyle noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”