Başkan Tuna; “Adaylarımıza Kefilim”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kala İlçe genelinde mahalle ve esnaf ziyaretlerini yoğunlaştırdı.

17 Haziran 2018 Pazar, 14:50
Başkan Tuna; “Adaylarımıza Kefilim”
-

Başkan Tuna; Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz, MHP Mersin Milletvekili Adayları Baki Şimşek, Uğur Kılınç, Mehmet Ali Gökmen, Hasan Tarkan Gündoğmuş, Mustafa Yalçın ve İl ve İlçe teşkilatlarıyla sahada gece gündüz var gücüyle çalışmaya devam ediyor.
Milletvekili Adaylarını Belediyenin önünde kurban keserek karşılayan Başkan Hamit Tuna daha sonra adaylar ve teşkilatlarla birlikte esnaf ve mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla görüştü. İlçede faaliyet gösteren Hurdacılar Sitesi ve Akbelen Koop ile Çopurlu, Doruklu, Dalakderesi, Evrenli, Musalı, Çelebili, Resul, Arpaçsakarlar, Yalınayak ve  Yusuf Kılıç Mahalleleri de tek tek ziyaret edilerek, Cumhur ittifakı için destek istenildi.
          Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adaylarının her birinin alanında uzman ve millet ortalamasında yaşayan şahsiyetler olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna; “Milletvekili adaylarımız ve parti teşkilatlarımızın katılımıyla sahadayız. Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyin talimatı doğrultusunda bizler ‘Cumhur İttifakı Millet Aklı’ için var gücümüzle çalışıyoruz. Seçimde başarıya ulaşmak için ülkemizin içinde bulunduğu durumu anlatmak üzere halkımızla buluşuyoruz. Türkiye’de her alanda istikrarın sürmesi için 24 Haziran seçimleri tarihi bir öneme sahiptir. Hizmetin en iyisi yapılır ama Ülke oldukça, vatan durdukça ve bayrak dalgalandıkça. Önemli olan ülkenin birliği, beraberliği, bekası ve geleceğidir. Alanında uzman Milletvekili Adaylarımız, gelecekte siyasete ve Türkiye’ye yön verecek şahsiyetli ve kıymetli arkadaşlarımızdır. Milletin ortalamasında yaşayan, sizin gibi düşünen ve sizin dertlerinize derman olma konusunda öne çıkacak değerli şahsiyetlerdir. Kefaletimizi ortaya koyuyoruz. Çıktık bir sefere. Zafer, Allah’ın ve sizlerin takdiridir. Ülkemizin birliği ve bekası için 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem Milletvekili Genel seçimleri için desteğinizi bekliyor ve Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyoruz” dedi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”