Başkan Tuna’dan, 10 Kasım’da Canlı Atatürk Portresi İçin 10 Bin Gönüllüye Çağrı

Toroslar Belediyesi, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıldönümünde, bir rekora imza atmaya hazırlanıyor. Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda, 10 bin gönüllü ile dünyanın en büyük canlı Atatürk portresi oluşturulacak.

20 Ekim 2017 Cuma, 18:04
Başkan Tuna’dan, 10 Kasım’da Canlı Atatürk Portresi İçin 10 Bin Gönüllüye Çağrı
-

Toroslar Belediyesi’nin 10 Kasım’da hazırlayacağı dev organizasyonda, Ulu Önderimiz Atatürk, 10 bin gönüllünün yer alacağı canlı Atatürk portresi ile anılacak.


Mersin’in en büyük Cumhuriyet meydanı olan Çağdaşkent Mahallesi’ndeki Toroslar Cumhuriyet Meydanı, Atatürk portresi için bir araya gelecek 10 bin kişiyi ağırlayacak.
         Geçtiğimiz yıllarda; İzmir’de 10 Kasım’da 2 bin 400, Bursa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 5 bin 990 ve Ankara Anıtkabir’de 6 bin kişiyle oluşturulan Atatürk’ün canlı portresi, bu kez Toroslar Belediyesi’nin organizasyonunda 10 bin kişiyle oluşturulması için hazırlıklara başlandı.
         Rekor denemesinde olacak anma programı ile ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hep birlikte anmak için 10 Kasım’da düzenleyecekleri bu organizasyona merkez ve çevre ilçelerden 7’den 70’e tüm vatandaşların katılmasını istedi.
         “10 bin kişiyle Atamıza Koşuyoruz” diyen Başkan Tuna, gelecek nesillere bir miras olarak sunulacak bu eşsiz görüntüye eşlik edecek 10 bin gönüllünün aynı zamanda tarihi bir ana da tanıklık edeceğine vurgu yaptı.
         Başkan Tuna; “Belediyemizin değil esas halkımızın organizasyonu olacak anma programımızda, 10 bin gönüllüyle birlikte oluşturacağımız canlı Atatürk portresiyle, Ulu Önderimize ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacağımızın dünyaya da bir mesajını vermiş olacağız” dedi.
         Öte yandan, canlı Atatürk Portresinde yer almak isteyen gönüllü vatandaşlar,  Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile belediye hizmet binasında bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvura yapabilirler ve detaylı bilgi için 0324 322 72 00 (Dahili 1115), 0554 877 17 18, 0533 215 40 70, 0530 128 29 88 numaralı telefonları arayabilirler.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı