Mersin'de 2. Muhtarlar Buluşması Sona Erdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Muhtarlar Buluşması, Akdeniz, Mezitli, Toroslar, Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla ve Aydıncık muhtarlarının Gilindire (Aynalıgöl) Mağarası gezileri ile sona erdi.

20 Ekim 2017 Cuma, 18:02
Mersin'de 2. Muhtarlar Buluşması Sona Erdi
-

13 ilçenin muhtarlarını, üç gün boyunca Özel Bir Otel’de ağırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, her zaman olduğu gibi yine unutulmayacak bir programa imza attı.


Muhtarlar Buluşması’nın ilk gününde, Bozyazı, Anamur, Gülnar, Mut, Silifke ve Erdemli muhtarlarını ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, ikinci günde de Akdeniz, Mezitli, Toroslar, Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla ve Aydıncıklı muhtarları bir araya getirdi.
Büyükşehir Belediyesi sayesinde, muhtarlar birbirleri ile tanışma fırsatı bulurken, birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları da 2. Muhtarlar Buluşması’nda bir kez daha pekişti.
Muhtarlar Buluşması’nın son gününde yedi ilçenin muhtarları ile birlikte, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da Aynalıgöl Mağarası’nı gezdi.
Gerçekleştirilen programdan duydukları memnuniyeti dile getiren Çamlıyayla Belçınar Muhtarı Bayram Ali Taş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ederek, “Böyle bir organizasyon düzenleyip, bizi buralara getirdiği ve bu tarihi yerleri gezdirip, tüm muhtarlarımıza böyle güzellikleri gösterdiği için çok teşekkür ediyorum”dedi.
Başkan Kocamaz’dan kadın muhtarlara iğne oyalı yazma
Yenişehir Çiftlikköy Mahalle Muhtarı Aynur Öztürk, Mersin’in diğer ilçelerinden gelen muhtarlarla bir araya geldiklerini belirtti ve “Program çok eğlenceli ve çok zevkliydi. Bir arada olmak çok güzeldi. Diğer muhtar arkadaşlarımızla da sohbet ettik, birlikte paylaşımlar yaptık. Bu gezilerin ara ara devam etmesini isterim. Hem bizleri yeniliyor, hem de birbirimizle görüşerek farklı fikirler elde ediyoruz. Başkanımız akşam gala yemeğinde bütün kadın muhtarlara el emeği göz nuru bir iğne oyalı yazma hediye etti. Çok hoşumuza gitti ve çok beğendik. Bu bizim için gerçekten çok büyük bir anı. Ben bu yazmayı ömür boyu kullanıp, saklayacağım. Bizleri onurlandırdığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Mersin’e yakışır bir Başkan…”
Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın öğrencisi olan ve 2. Muhtarlar Buluşması’nda da Başkan Kocamaz ile bir araya gelme fırsatı bulan Akdeniz Köselerli Mahalle Muhtarı Duran Civan, “Öncelikle bizlere bu olanakları sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza, sayın hocama kendim ve diğer muhtarlar adına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir etkinlik oldu. Biz muhtarların da böyle bir organizasyona ihtiyacımız vardı. Başkanımızın daha nice başkanlıklarını diliyoruz. Başkanımız Mersin’e yakışır ve herkese gerektiğinde hizmet götürmeye gayret eden bir insandır” şeklinde konuştu.
Toroslar Alanyalı Mahalle Muhtarı Ahmet Duran Yerli, “Ben Mersinliyim diyordum ama buraya geldikten sonra Mersinli olduğumu fark ettim. Çünkü böyle bir yer olduğunu hiç bilmiyorduk ve ilk defa gördük. Burhanettin Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Muhtarlar gününde görmediğimiz yerleri bizlere gösterdi. Burada diğer mahallelerin de muhtarları ile bir araya geldik ve bu çok güzel bir duygu. Bizden önceki muhtarlarımız da anlatıyor ve ‘Böyle bir Başkana sahip olduğunuz için çok şanslısınız’ diyorlar. Hakikaten kendimizi şanslı hissediyoruz” ifadelerini kullandı.
“Tarsus’tan Mezitli’ye kadar tüm muhtarlarımızla bir araya geldik”
Mezitli İlçesi Çevlik Mahalle Muhtarı Ali Uğuz, tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı ve “Mersinli olup da Aynalıgöl’ü şu ana kadar görmeyişimiz bizim bir eksiğimiz. Burhanettin Kocamaz Başkanımız sayesinde buraları da görmüş olduk. Mükemmel bir organizasyon oldu. Başta Başkanımız Burhanettin Kocamaz olmak üzere, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla güzel bir kaynaşma oldu. Tarsus’tan Mezitli’ye kadar tüm muhtarlarımızla bir arada güzel bir gün geçirdik” diye belirtti.


 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”