Başkan Tuna’dan, Amatör Sportif Olta Balıkçılığına Destek

Toroslar Belediyesi’nin katkılarıyla, Akdeniz Olta Balıkçılığı Derneği (AKOB-DER)’in bu yıl ilkini organize ettiği ‘Altın Kanca 1.Amatör Olta Balıkçılığı Yarışması’ balık avı tutkunlarını bir araya getirdi.

10 Ocak 2018 Çarşamba, 16:55
Başkan Tuna’dan, Amatör Sportif Olta Balıkçılığına Destek
-

            Erdemli İlçesi Kocahasanlı Milyon Su plajında, 2 etapta bireysel olarak yapılan yarışlar, keyifli anlara sahne oldu. 95 kişinin katıldığı ve genel kurallar, balık limit ölçüleri ile puanlama tablosunun dikkat edilerek sonuçlandırıldığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri, yarışmanın ardından düzenlenen bir törenle takdim edildi.
            Akdeniz Olta Balıkçılığı Derneği (AKOB-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Talha Koç, bu yıl ilk kez düzenledikleri ve geleneksel hale getirecekleri organizasyona katkılarından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti.
Koç; “Etkinliğimizin amacı;  amatör ve sportif olta balıkçılığını tanıtarak, sevdirmek, gelişmesine katkı sağlamak, denizlerimizdeki eko sistemin tanıtılması ve korunması için neler yapılabileceğini tespit etmektir. Tüm spor branşlarına ve sosyal projelere katkı sunan Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna, derneğimizin bu etkinliğine de destek vererek, güzel bir organizasyonunun yapılmasına vesile oldu. Kendisine yeniden teşekkür ediyorum” dedi.
            İlk üçe girenlere ve en büyük balığı tutana madalya ve  toplamda 10 bin TL’lik ödülün verildiği yarışmada, ilk 20’ye girenlere de çeşitli hediyeler ile organizasyona katkı sunanlara da teşekkür plaketi takdim edildi.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise amatör sportif olta balıkçılığına gönül verenlerin destekçisi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Deniz kentimiz Mersin’de olta balıkçılığını sevdirmeyi, yaygınlaştırmayı ve deniz kirliliğini önlemeyi amaçlayan bu yarışmayı organize eden  Akdeniz Olta Balıkçılığı Derneğimize ve yarışmaya katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyor ve dereceye girenleri de kutluyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti