Başkan Tuna’ya, 2’nci Bölgeden Büyük Destek

31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mersin merkezin yanı sıra 2’inci bölgede de yarışı önde götürüyor.

24 Mart 2019 Pazar, 15:53
G: 24.03.2019 - 19:34
Başkan Tuna’ya, 2’nci Bölgeden Büyük Destek
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Hafta sonu; Erdemli, Silifke, Gülnar, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlçeleri’ni ziyaret eden Başkan Tuna’nın halkla buluşması sevgi seline dönüştü.
Her gitti ilçede büyük coşkuyla karşılanan Başkan Tuna; “Bu iş memleket meselesidir. İş olur, aş olur ama memleket meselesine de insanlarımız, hassasiyetle bakmalıdır. Allah hepinizden razı olsun. Hassasiyetinizden dolayı siz değerli hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bu sevgi ve destek inşallah 31 Mart’ta sandığa yansıyacak, 13 ilçe ve Büyükşehir’de zafer yazacağız” dedi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarının da eşlik ettiği programlarda hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Tuna’ya hemşehrilerindende Cumhur İttifakı’na destek sözü geldi.
Silifke İlçesi’ne bağlı Çatak, Kavak, Sarıaydın, Mara, Kocaoluk, Ören ve NarlıkuyuMahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tuna daha sonra Gülnar İlçesi’nde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.
Gülnar İlçesi’nde gerçekleştirilen konvoyun ardından GülnarlıHemşehrileriyle buluşan Başkan Tuna; “İnşallah 31 Mart’tan sonra üreten Gülnar’ı daha çok büyüteceğiz” dedi.
Başkan Tuna; “Buraya gelerek bizlere sahip çıktığınız için teşekkür ederiz.Biz, Gülnarlıhemşehrilerimizin her zaman yanlarında olduk ve imkanlarımızı da seferber ettik.Sizler de bizim yanımızda oldunuz gerek Toroslar’da gerekse Gülnar’da.Hiçbir zaman makam ve mevkiler bizi değiştirmedi.Az imkanla çok iş nasıl yapılır Toroslar’da gösterdik.Bu bilgi birikimimizle, belediyecilikteki 15 yıllık tecrübemizle Gülnar’ın da eksiklerini biliyoruz. Halen alt yapısı olmayan Gülnar’ın bu sorununu inşallah 31 Mart’tan sonra ivedi bir şekilde gidereceğiz. Burada hayvancılık ve tarım var.Özellikle susuz yetiştirdiğiniz o tadına doyum olmayan elmanızı, doğal ortamda yetişen bademinizi daha çok alanda yetiştirilmesi noktasında elimizden ne geliyorsa önündeki engelleri kaldıracağız. Bizim işimiz planlama, bütçeleme, zamanlama ve ardından uygulamadır. İnşallah üreten Gülnar’ı daha çoğaltacağız ve büyüteceğiz” dedi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan da hemşehrilerinden Mersin’e hep birlikte sahip çıkmalarını isteyerek; “Özümüz bu topraklar. Eğer biz Gülnar’ı unutursak özümüzü unuturuz. Eğer biz sizleri unutmuş olursak kendimizi unuturuz. Biz sizleri çok seviyoruz. Sizlerin asla efendisi olmadık. Hep hizmetkarınız olduk. Bundan sonraki süreçte de hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz. Burada birlik, beraberlik, kardeşlik, vatan, millet ve devlet aşkı görüyorum. Bu mesele sen ben meselesi değil. Bu mesele memleket meselesidir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamit Tuna kardeşimiz Toroslar’da büyük başarılara imza attı. Her kesimin gönlünü kazandı. Bu başarısıyla şuanda Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız. Vatanımıza ve Mersin’imize hep birlikte sahip çıkalım. Cumhur İttifakı 13 İlçe Belediye Başkan Adayımızı ve Büyükşehir’de Hamit Tuna kardeşimizi başkan yapalım” dedi.
Anamur’da düzenlenen açık hava toplantısında da binlerce vatandaşa hitap eden Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna; “Anamur’un meselelerini biliyoruz. Öncelikle en temel ihtiyaçlardan bir tanesi olan içme suyu meselesidir. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan ile konuştuk.Sugözü projesini, Sukap projesi kapsamında; yüzde 50 hibeli, 60-80 milyon TL arasındaki keşif maliyeti olan projeyi yapmayı sözünü veriyoruz. Artık, Anamurlu temiz su içecek. Anamur’un çarşısında otopark sıkıntısı var. İlk etapta mekanik otopark, uzun vadede katlı otoparklar yapacağız. Bir de hal projesi var. Bütün işleri bitmiş.Bir ürünün geçirdiği süreç üretim, ambalaj ve pazarlamadır. En iyi ürünü üretirsiniz en iyi ambalajı yaparsınız ama pazarlamada sıkıntı varsa o ürün elinizde kalır.Pazarlamanın olduğu yerlerde hal tesisleridir. Son sistem soğuk hava depolarıyla, saratma tesisleriyle bütünleşmiş, teknolojik kuralların olduğu hal tesislerini hayata geçireceğiz Allah nasip ederse” dedi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan da Anamurlu hemşehrilerine seslenerek; “Anamur’un, Yerel Yönetimlerin yapması gereken çok önemli meseleleri var.Hizmete ihtiyacı var.İçme suyu, katı atık ve trafik sorunları gibi.Bir tarafta İlçe’deHidayet Kardeşimiz, Büyükşehir’de Hamit Tuna kardeşimiz ve Ankara’da da bizler kendilerine gerekli desteği vereceğiz.Anamur’daki sorunların en hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacağız inşallah” dedi.
Bozyazı ve Aydıncık İlçeleri’ndeki ziyaretlerinde de yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Tuna; “Yoldan en iyi geçenler ardından gelenlere engel bırakmayanlardır.Biz Toroslar’da15 yıllık hizmet yolumuzu geçerken ardımızdan gelenlere engel bırakmadık.Çok güzel eserler ve sağlıklı bir kent bıraktık.Şimdide hizmet yolumuz, sizler açtığınız takdirde Büyükşehir olacak. İnşallah el ele hizmet vereceğiz” dedi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan da Mersinli hemşehrilerinden Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalarını isteyerek; “Hamit Tuna seçilmesin de ne olursa olsun arayışı içindeler.Onun için Cumhur İttifakı’na sahip çıkacağız.Siz değerli hemşehrilerimiz; en güzel cevabı 31 Mart’ta vereceksiniz inşallah” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti