Mersin Erdemli Ayaş’ta Seçime Çok Az Zaman Kala Cumhur İttifakı Rüzgârı

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ve teşkilatları ile meclis üyesi adayları Ayaş Mahallesi Yemişkumu mevki esnafını ziyaret etti.

24 Mart 2019 Pazar, 16:49
G: 24.03.2019 - 19:37
Mersin Erdemli Ayaş’ta Seçime Çok Az Zaman Kala Cumhur İttifakı Rüzgârı
-

Ekonomiye ve kalkınmaya destek olan girişimcilere ziyaretleri ile katkı sunan Cumhur İttifakı Başkan Adayı Tollu, akşam saatlerinde de Ayaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile buluştu.
İstihdama ve kalkınmaya destek olan girişimcileri zaman zaman ziyaret eden Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mükerrem Tollu, bugün de Ayaş Mahalle esnafları ile bir araya geldi. Girişimciler ile sohbet eden Mükerrem Tollu, ekonomi faaliyetlerinin Türkiye’nin gelişmesine katkı sunduğuna dikkat çekerek, gelişime katkı sunacak her faaliyetin arkasında olduklarını vurguladı. Ziyaretten sonra Ayaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile bir araya gelen İttifak Adayı Tollu, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP ve AK Parti İl ve İlçe yöneticileri Mahalli İdareler Seçimi ve Cumhur İttifakı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Açılışa katılan mahalle sakinleri, Tollu’nun hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, desteğe devam edeceklerini dile getirdi.
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ise yaptığı konuşmada,“Birliğiniz, beraberliğiniz, kardeşliğiniz bizlere güç veriyor. Allah birliğimizi daim etsin. Burada çok kıymetli bir adayımız var. Milletin derdi ile dertlenen, sevinciyle sevinmiş gerçekten bir gönül insanı var. Cumhur İttifakımızın Erdemli Belediye Başkan Adayı Sayın Mükerrem Tollu Beyefendi, ayırt etmeksizin herkesi bağrına basmıştır. Belediyecilik herşeyden evvel yürek ister. Mükerrem Tollu’da gönül var, cesaret var, samimiyet var, adanmışlık var. Her şeyden evvel adanmışlık var, hak hakikat ve adalet anlayışı var. Biz milletimizin vicdanına kulak vermiş bir ittifakız. Biz bin yıldır kardeşiz; Türk’üyle, Kürt’üyle, Arap’ıyla, Çerkez’iyle, Alevi’siyle, Sünni’siyle tek yürek, tek nefes olduk ve muzaffer olduk. Sadece vatan coğrafyamızla kalmayıp ne kadar din kardeşimiz, ne kadar soydaşımız varsa her birinin umudu olduk. Dünya’nın Türk’ün adaletine, Türk’ün merhametine, Türk’ün hizmetine ihtiyacı var”ifadelerine dikkat çekti.
Ayaş sakinlerinin coşku seli ile karşılanan Tollu,“Şu ana kadar sizlere asla yalan söylemedik, taahhütlerimizden asla geri dönmedik ve verdiğimiz sözlerin çok daha fazlasını yaptık. Bizim işimiz Cenabı Hakkın rızasını kazanmak ve sizin gibi mükemmel insanlara hizmet üretmek. 31 Mart’tan sonra Merkezi İdarenin kaynakları, birlikte çalışmaktan onur duyduğum Hamit Başkanımız ile Büyükşehir’in imkânlarını ve Belediyenin gücünü birleştirerek bu kente oluk oluk hizmet yağdıracağız. Bu üç büyük gücü birleştirdiğimizde, Allah’ın izniyle Erdemli’de bugüne kadar yaptıklarımızın kat ve kat fazlasını yapacağız. Şuan Erdemlimizin en büyük meselesi istihdam meselesi, Sayın Bakanımızdan taahhüt aldık; Tarım Organize Sanayi Alanını ve doğalgazı bir an önce ilçemizle buluşturacağız ve bunlar gibi 63 öncelikli projeye yer vereceğiz. Erdemli’de ekonomik hayata, istihdama katkı sunacağız. Ayrıştıran değil, birleştiren bir zihniyetle tüm vatandaşlarımıza hizmet üretmeye devam edeceğiz”ifadelerini kaydetti.
Ayaş esnafı ve vatandaşlar, Tollu’nun yanında olduklarını dile getirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı