Başkan Yılmaz; "Mersin'in Geleceği İçin Güç Birliği Önemli"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kargıcık Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi başta olmak üzere kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgeleri olarak ilan edilen tüm yapıların turizm pastasından daha fazla payı almasını istediklerini söyledi.

22 Şubat 2021 Pazartesi, 08:51
G: 22.02.2021 - 10:55
Başkan Yılmaz; "Mersin'in Geleceği İçin Güç Birliği Önemli"
-


Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (METAB) Başkanı da olan Başkan Yılmaz, kentin geleceğine yön verecek çalışmalarda kent dinamikleriyle yapılacak işbirliğinin önemine vurgu yaparak; "Bu şehre katma değer sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Başkan Yılmaz; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın, Mersin Valiliği himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, yerel yönetimler, Odalar, STK'lar ve yatırımcıların destekleriyle projelendirdiği "Kargıcık Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi" Tanıtım Toplantısına katıldı.

Kargıcık Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi’nde yatırım yapılmasını amaçlayan bir şirket kurulmasına yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısı, Mersin Valisi Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Bölgede yapılması planlanan projelerin ele alındığı sunumların ardından bir konuşma yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, denizi, yaylaları ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Mersin'de turizmin gelişmesi için hep birlikte gösterilen gayretin önemine değindi.

Projenin lokomotifi olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini tebrik eden Başkan Yılmaz; "Bu proje, beraberlik içerisinde bir organizasyon yapabilme yeteneğinin en güzel örneğidir. Değerli Başkanlarımız da Ticaret Odası'nda yakaladıkları sinerjiyi kentin geneline yaymış oldular. Sayın Bakanımızın, Sayın Valimizin, Belediye Başkanlarımızın destekleriyle yapılacak bu yatırıma katkı vermekten memnuniyet duyuyorum" dedi.

"Bu Projenin, Başarılı Olacağına İnanıyorum"

Başkan Yılmaz; "Bu projenin başarılı ve parlak olacağını görüyor ve inanıyorum. Yatırımcı, yatırım yapacak. Projenin gerçekleştirilmesinden sonraki şirketin işleyiş modeli ve tesislerin işletilme modeli bence profesyonelce işletilecektir ama şeffaf bir şekilde ortaya konulursa yatırımcının daha rahat, daha canı gönülden ve belki daha yüksek miktarlarda yatırım yapabileceğini düşünüyorum. Projenin, turizm kenti Mersinimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor