Başkanın Talimatıyla Her Çarşamba ‘Halk Günü’ İlan Edilmişti “Akdeniz’de Halk Gününe Yoğun İlgi”

Akdeniz Belediyesi’nde; Başkan Gültak’ın talimatıyla Çarşamba günleri hayata geçen ‘Halk Günü’ uygulamasına ilk günden yüzlerce vatandaş yoğun bir ilgi gösterdi.

08 Mayıs 2019 Çarşamba, 14:37
Başkanın Talimatıyla Her Çarşamba ‘Halk Günü’ İlan Edilmişti “Akdeniz’de Halk Gününe Yoğun İlgi”
-

Gönül belediyeciliği şiarıyla, hiçbir ayırım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan bir anlayışla hareket eden Akdeniz Belediyesi’nde, ‘Halk Günü’ uygulaması başladı. Başkan M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla bundan sonra her hafta Çarşamba günü, saat 09:00-12:00 ile 14:00-17:00 saatleri arasında, iş ve işlemleri veya talepleri için belediyeye gelen vatandaşlar başkanlık makamında ağırlanıyor; sorun veya isteklerini bizzat Başkan Mustafa Gültak ile paylaşabiliyor.
İlki bugün başlayan Halk Günü uygulamasına, her yaş ve kesimden kadın-erkek yüzlerce vatandaş çok yoğun bir ilgi gösterdi. Konuklarını güler yüzle karşılayan Başkan Gültak, sıcak ve samimi bir ortamda gelen tüm vatandaşlarla sohbet edip onları dinledi. Vatandaşlardan bazısı, kendisi veya çocuğu için iş talebinde bulunurken, kimisi de imar barışı veya ipotek borcu, belediyecilik hizmetleri konularındaki sorunlarının çözümü için Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan destek istediler.
“İnsanımızın derdiyle dertlenecek, sevincine ortak olacağız”
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Halk Günü uygulaması hakkında yaptığı açıklamada; “Akdeniz Belediyesi; Mersin ve Akdeniz’de yaşayan bütün halkımızın belediyesidir. Bu nedenle kapılarımız sonuna kadar bütün vatandaşlarımıza açıktır. Geleneksel hale getireceğimiz ‘Halk Günü’ uygulaması sayesinde, insanımızın derdiyle dertleneceğiz, dile getirdikleri sorunlarına birlikte çözüm arıyoruz. Akdeniz’de yaşayan insanlarımızla doğrudan iletişim kuracak, bu sayede sorunlara hızlı şekilde çözüm üreteceğiz. Gönül belediyeciliği şiarıyla neleri başarabileceğimizi inşallah yakın zamanda herkes görecek” dedi.
“Hiçbir ayırım yapmadan insanlarımızın arasında olacağız”
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; sadece halk günü uygulaması ile değil, mahalle ve esnaf ziyaretleri ile her zaman ilçe halkının arasında ve yanında olacağını da kaydetti. Başkan Gültak; sözlerini şöyle sürdürdü; “Akdeniz’de yaşayan her yaş ve kesimden bütün insanlarımıza dokunan, kederiyle kederlenen, acısını paylaşıp sevincine ortak olan, gönüllerin bir araya gelmesini sağlayan bir yönetim anlayışını hâkim kılacağız. İnsanlardan uzak duran, dört duvar arasına sıkışıp kalan bir anlayışı asla kabul etmeyeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti