Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Zabıta, Veteriner İşleri ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, gün boyunca mahallede ihtiyaç duyulan alanlarda çalışmalarına devam etti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede yol bakım ve onarım çalışmaları yürütürken, yıpranan alanlarda parke taşı düzenlemeleri yaptı. Yağmur suyu ızgara bağlantıları tamamlandı ve asfalt kırığı serimi gerçekleştirildi. Ayrıca, toprak kayması yaşanan bölgelerde temizlik çalışmaları yapılarak, yağmur suyu kanalları titizlikle temizlendi.
Anadolu Feneri Mahallesi'nde yürütülen Şok Hizmet çalışmaları kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahalle meydanı ve yeşil alanlarda bakım ve budama faaliyetlerini sürdürdü. Mahalledeki parklar ile yol kenarındaki ağaçların bakımı yapılarak çevre düzeni sağlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokaklar ve ortak kullanım alanlarında temizlik çalışmalarını yürüttü ve çöp konteynerlerini yıkayarak hijyen sağladı.
Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Gürzel, "İlçemizin farklı noktalarında ekiplerimizle sahada olmaya devam ediyoruz. Anadolu Feneri Mahallesi'nde yürüttüğümüz Şok Hizmet çalışması ile hem mahallemizin ihtiyaç duyulan noktalarına müdahale ettik, hem de çevre düzenlemeleri ile yaşam alanlarını daha kullanışlı hale getirdik. Beykoz genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
