Bilecik 1. Amatör Lig’de A Grubu’nda 5’inci hafta geride kalırken, Osmaneli Gençlerbirliği Spor, bu hafta Kınıkspor karşısında 4-0’lık bir galibiyet elde ederek liderliğini sürdürdü. Bu sonuçla birlikte, A Grubu'nda 4 müsabakada toplam 17 gol atıldı. Gölpazarı Belediyespor ise Cihangazispor'a 2-0 yenilerek kötü bir performans sergiledi. 1969 Bilecik Spor Kulübü, Akpınarspor ile oynadığı karşılaşmayı 6-1'lik skorla kazanarak, puanını 9’a çıkardı.
A Grubu'nun 6’ıncı haftasında, 10 Ocak günü Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile Gülümbespor, Kınıkspor ile Akpınarspor, Cihangazispor ile 1969 Bilecik Spor Kulübü ve Vitraspor ile Gölpazarı Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bu haftaki maçlar, ligin gidişatını belirlemede kritik öneme sahip olacak.
Bilecik 1. Amatör Lig’de B Grubu’nda ise 4. hafta sonunda Osmanelispor, liderliğini koruyarak 10 puana ulaştı. Bu hafta oynanan müsabakalarda Pazaryerispor, Edebalispor’u 4-0’lık skorla geçerken, Kürespor ile Bozüyükspor 3-3 berabere kaldı. Osmanelispor, kendi evinde Karaköyspor’a karşı 2-0’lık bir galibiyet elde etti. Ertuğrulspor ise bu hafta BAY geçti.
B Grubu'nda 5’inci hafta 11 Ocak’ta Ertuğrulspor-Kürespor, Karaköyspor-Pazaryerispor ve Bozüyükspor-Osmanelispor karşılaşmaları ile devam edecek. Bu süreçte, Edebalispor'un maç oynamayacağı belirtildi. Her iki grup da izleyicilere keyifli anlar sunmaya devam ediyor.