Bilecik Edebali Stadı'nda gerçekleştirilen bu önemli karşılaşmada, Bilecik Esnafspor, kendi sahasında grup ikincisi Bozüyük Akpınarspor'a yenilerek 1. Amatör Lig'e yükselme hayalini kaybetti. Maç boyunca Bozüyük Akpınarspor taraftarları, Bilecik Esnafspor futbolcuları ve yan hakemle sürekli diyalog halindeydi. Verilen kararlara ve futbolcular arasında yaşananlara tepki gösteren iki taraftar, sahaya girmeye çalıştı. Bu durumlardan biri başarılı olurken, diğer taraftar polis ve Bozüyük Akpınarspor futbolcuları tarafından engellendi.
Maç Sonrası Gergin Anlar
Maçın 90 dakikası sonunda Bozüyük Akpınarspor, 2-1'lik sonuçla galip gelerek şampiyon oldu. Maçın ardından soyunma odasına giden Bilecik Esnafspor futbolcuları ile Bozüyük Akpınarspor taraftarları arasında ağız dalaşı yaşandı. Bu münakaşa, kısa sürede küfre dönüşünce futbolcular, tribünlere saldırdı. Olayların büyümesi üzerine emniyet güçleri devreye girerek futbolcuları zorla kontrol altına aldı.
Olaylı geçen maç, futbolseverler arasında tartışmalara yol açarken, güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği yönünde yorumlar yapıldı.