Bilecik'te CHP Adayları, Ön Seçimlerin Ardından Mazbatalarını Aldı

Bilecik'te gerçekleştirilen CHP ön seçimlerinde birinci ve ikinci sıra milletvekili adayları, mazbatalarını alarak resmi süreçlerini tamamladı.

Bilecik'te CHP Adayları, Ön Seçimlerin Ardından Mazbatalarını Aldı
Bilecik'te gerçekleştirilen CHP ön seçimlerinde birinci ve ikinci sıra milletvekili adayları, mazbatalarını alarak resmi süreçlerini tamamladı.
Google News'te Abone Ol

CHP Bilecik İl Teşkilatı, üye bazlı ön seçimler sonucu belirlenen milletvekili adaylarının mazbata törenini düzenledi. 1’inci sıra adayı Yaşar Tüzün ve 2’inci sıra adayı Çağatay Karaahmet, Bilecik Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe'den mazbatalarını teslim aldılar. CHP Bilecik İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, ön seçimlerin demokrasinin önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Adaylarımız mazbatalarını bugün almışlardır. Bunu sizlerle paylaşmak istedik” şeklinde konuştu. Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bilecik'ten 7 Haziran seçimlerinde iki milletvekili çıkaracaklarına inandığını belirtti. 2’inci sıra adayı Karaahmet, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bilecik’te ve Türkiye genelinde birinci olması için mücadele edeceklerini ifade ederken, 1’inci sıra adayı Tüzün, artık rakip değil, yol arkadaşı olduklarını dile getirdi. Mazbata töreninde, il başkanı, il ve belediye meclis üyeleri ile partililer de hazır bulundu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin