Borsa Akreditasyon Denetiminde

TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunan Tarsus Ticaret Borsası 'nın Akreditasyon Sistemine bağlı geliştirme çalışmaları Türk Loydu Denetçisi Serkan Şahin tarafından denetlendi.

26 Nisan 2019 Cuma, 13:24
Borsa Akreditasyon Denetiminde
-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi kapsamına, A Kalite Akredite Borsa olarak üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunan Tarsus Ticaret Borsası akreditasyon geliştirme denetiminin açılış toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı - AİK üyesi Fatma Temel, Meclis - AİK Üyesi Nail Uçak , Türk Loydu Denetçisi Serkan Şahin, Genel Sekreter, Akreditasyon sorumluları Elif Köksal, Cumali Erdoğan ile Borsa personellerinin katılımı ile gerçekleşti.
Denetime katılan Borsa Başkanı Murat Kaya, Borsanın akreditasyon sistemini özümsediğini, yönetim ve meclis üyelerinin sistemin getirdiği yönetişimin, kurum çalışmalarına ve faaliyetlerine ilişkin hafıza oluşturduğunu, kurumsal iz bırakarak gerek yönetim gerek personel açısından hizmetlerin aksamadan devam etmesine katkı sağladığı ifadesinde bulundu.
Akreditasyon Sistemi ile ilgili değerlendirmede de bulunan Başkan Murat Kaya "Borsa olarak 6 yıldır dahil olduğumuz bu sistemde üyelerimize en iyi hizmeti vermek için akreditasyon çalışmalarına önem vermekteyiz. Akreditasyon sistemi kurumumuzun performans standartlarını yükseltmek ve üyeleri olan iş dünyasına daha etkili, kaliteli hizmet verilmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir. Akreditasyon süreci ile ilgili her türlü desteği üst yönetim olarak vermekle birlikte bu süreci iyileştirmek ve geliştirmek için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. " dedi.
Türk Loydu Denetçisi Serkan Şahin , 2019 yılı Kasım-Aralık ayında yapılacak belge yenileme denetimi öncesinde Borsanın faaliyetlerini ve çalışmalarını akreditasyon standardına uygunluğunu inceleyerek, işleyen iyi bir sistemin olduğunu ve iyileştirme önerilerini paylaştığı denetim gece geç saatlerde Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel'in kapanış konuşması ile son buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi