Bozdoğan 35 Operasyonu Kapsamında 9 İlde Terör Örgütü DEAŞ’a Yönelik Operasyon Düzenlendi

Operasyonlarda 30 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonların detaylarını İç İşleri Bakanı Ali Yerli Kaya sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

07 Mayıs 2024 Salı, 21:50
Bozdoğan 35 Operasyonu Kapsamında 9 İlde Terör Örgütü DEAŞ’a Yönelik Operasyon Düzenlendi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Merkezli, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlıklarınca Mersin merkezli İstanbul, Adana, Ankara, Diyarbakır, Osmaniye ve Yozgat'ta DEAŞ terör örgütüne yönelik 7 ilde operasyon düzenlenirken, operasyonlarda 15 şüpheli gözaltına alındı.
 
Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Hatay ve Kütahya İl Emniyeti TEM Şube Müdürlüklerince DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda; Hatay’da geçmiş dönemlerde DEAŞ terör örgütü adına mühimmat temin eden, kaçakçılık faaliyetlerini organize eden ve ifade ve teşhislerde adı geçtiği tespit edilen 14 şüpheli yakalandı. Kütahya’da ise geçmiş dönemlerde DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttüğü ve örgüt mensuplarıyla irtibatlı olduğu tespit edilen 1 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız tabanca  ve örgütsel dokümana el konuldu.
 
Öte yandan  İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığımızı, Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” ifadelerine yer verdi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Toroslar İlçesinde Ev Sahibinin Çık Talebine Karşı Kiracı Oturduğu Evi Ateşe Verdi
Başkan Seçer, CHP’nin 19 Mayıs Alternatif Kutlama Töreni’ne Katıldı; “Mersin Mutlu Ve Umutlu; Bunun Teminatı Da CHP’li Belediyeciliktir”
19 Mayıs Coşkusu Tüm Mersin’i Sardı
19 Mayıs Coşkusu Mersin Büyükşehir İle Zirveye Ulaştı, ‘Mabel Matiz’ Ve ‘Manuş Baba’ Konserleri İle Mersin’i 19 Mayıs Coşkusu Sardı
Tarsus Kültür Park Çocuk Sesleri İle Renkledi, Büyükşehir Bir Dizi Etkinlikle Özel Çocukları Mutlu Etti
Mersin Büyükşehir MERCEK’te İşaret Dili Kursu Başlattı
Mersin Tarsus'ta Yeni Kurulan Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü, İlk Etkinliğini Gençlik Kampı’nda Gerçekleştirdi
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ve Beraberindeki Heyet TOBB'un 80'inci Genel Kuruluna Katıldı
Gençlik Ve Spor Bayramı’nın Coşkusu 3. Gününde Son Sürat Devam Etti, Gençler Büyükşehir’le Kendi Bayramlarını Doyasıya Yaşıyor
MESKİ, Özel Gereksinimli Öğrencileri Unutmadı, MESKİ’nin Eğitimleri İle Engeller Aşılıyor