Bursa İnegöl'de Villanın Merdivenlerinden Düşen 1 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı

Bursa İnegöl'de bir villanın merdivenlerinden düşen 1 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Bursa İnegöl'de Villanın Merdivenlerinden Düşen 1 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı
Bursa İnegöl'de bir villanın merdivenlerinden düşen 1 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.
Google News'te Abone Ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, saat 13.00 sıralarında, Yeni Mahalle Kent Caddesi'nde bulunan bir villada talihsiz bir olay gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 1 yaşındaki Y.A.Ü., villanın ikinci katındaki merdivenlerden inmeye çalışırken dengesini kaybedip yuvarlandı. Olayın ardından ağır yaralanan çocuk, çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne taşındı.

Hastanede yapılan tetkikler sonucunda, çocuğun kafa tasında kırık tespit edildi. Bunun üzerine, Y.A.Ü. ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Oğlunun sevk sırasında sedyede yatan Y.A.Ü.'yü baba U.Ü., alnından öperek moral vermeye çalıştı. Çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve doktorların tedavi sürecine devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak, polis ekiplerinin soruşturma başlattığı bildirildi. Olayın detayları ve sebebi hakkında bilgi toplayan ekipler, gerekli incelemeleri sürdürüyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin